SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vellinge Easter Race 2016 - årets påsknöje
2016-03-31 09:31
Påsklovet 2016 avslutades med många fina simningar av våra yngre Tritoner på Vellinge Easter Race. Tävlingen delas upp i två pass: det första med simmare 11 och 12 år gamla, och det andra för de som är 10 år och yngre. Varje pass avslutas med lek och bad i Vanningens vågbassäng och vattenrutchbana. Här kan ni läsa, än en gång ett ganska långt referat, om våra duktiga Tritoner. Vi har verkligen många duktiga simmare!

V.E.R. 2016 - ett påskreferat


Vellinge Easter Race… En för Triton mycket trevlig återkommande tävling i lagom format där man avlutar med hamburgare och vågbassängbad. Tävlingen ligger alltid på annandag påsk och det för min undran till varför just nämnda högtid alltid flyttar på sig. Ibland tävlar vi i mars ibland slutet av april… Men varför? Varför flyttar påsken alltid på sig? En hint är det första konciliet Nicae 325 e.v.t… Svaret kommer nästa referat…

Under förmiddagspasset simmade årgångarna 2004-2005 på ett alldeles förträffligt sätt. Flera framgångsrika simmare och finfina tider. 

Flickor 2004
En sak som höll sig kvar på min näthinna var sista längden på 200 medley… Isabel Persson och Tyra Öhlin var ”head to head” strax efter en konkurrent. MEN de krigade in i det sista och under de sista 5 meterna visade de att man alltid ska fortsätta köra. Tyra blev 3:a och Isabel 4:a och tog sig båda förbi och gick i mål långt under sina gamla pers. Isabel lade även till ett förträffligt 50 bröstsim och Tyra visade samma krigarinstinkt på sista sträckan i laget där hon tillsammans med 7 andra fick kliva högst upp på pallen. Två andra tjejer i samma klass är Mica Nolen och Maja Blomliden. Micas tävlingsdag bestod av flera pers och en fullträff på 50 ryggsim. Maja var strax efter på ryggsimmet vilket fick även hon bestiga prispallen. Malin Olofsson, Ebba Ringström och Ida Jeppsson hade alla tre flera fina lopp. Malins 50 fjärilsim, Ebbas ryggsim och Idas frisim gick inte av för hackor!
Emma Ramic har under terminen gått från klarhet till klarhet och fick verkligen till sitt frisim. Hennes sträcka i lagkappslaget var långt under pers och hon slog handen i kaklet efter knappt 38 sekunder. Alma af Forselles Möller och Mollie Dalengran gjorde flera bra lopp och visade att all träning verkligen gjort nytta.

 

Pojkar 2004
Bland killarna var det lite färre på plats men OJ som de simmade. Lucas Gyllenskiöld och Alexander Persson bokstavligen surfade fram i sina lopp och slog pers efter pers. Det gjorde även Marcus Qvarfordh som simmade bättre och bättre för varje lopp och hans avslutande 50 ryggsim var riktigt bra! Under 40 sekunder med råge och bra tempo loppet igenom. Han belönades med en bronspeng vilket även var fallet på bronssimmet. Två killar kvar och båda med en fin tävling med sig hem. Jonatan Palminger och Kasper Marcusson Madsen simmade bra på allt och Jontes klart bästa var 50 frisim vilket även var Kaspers. Båda persade med en hel evighet och visade var skåpet ska stå.

 

Pojkar 2005
4 killar i åldersklassen var på besök och alla visade framfötterna. Victor Borg fick beträda pallen flera gånger och hans fjärilsim gick inte av för vågor. Återigen pers och han närmar sig så sakteliga den magiska 40 sekundersgräsen… Två andra som även dem bar på G var Sebastian Strand och Jens Magnusson. Sebbes fjärilsim och frisim var riktigt fint och Jens gjorde processen kort med sina pers på allt, framförallt 50 brasse där hans även fick skaka hand med sina konkurrenter vid prisceremonin efteråt. Oliver Stahlbom var sista ut bland denna trojka+1 av simmare och gjorde mycket fina lopp. Jag tyckte hans frisim stod ut lite extra och hemfärden blev med några nya pers i simväskan.

 

Flickor 2005
Tillsammans med de ett år äldre tjejerna var de väl representerade i startlistan. Mest framgångsrika var vapendragarna Zinna Bengtsson Nimander och Maja Björnström. Sistnämnda Maja var på prispallen 6 av 6 gånger, 5 individuella och 1 lag, och fick det åtråvärda guldet favoriten bröstsim. Hennes medley, det 5:te loppet på drygt 2 timmar och hon gick i mål precis på pers. Imponerande! Zinna ville inte vara sämre utan även hon flög fram. Framförallt var frisimmet välsummet och i mål på nytt pers. Zinna fick precis som Maja med sig en drös medaljer med sig hem. Lina Plantin, Amanda Pålsson och Melina Mercourios var alla tre på hugget. Lina fick verkligen upp tempot på både frisimmet och bröstsimmet medan Amanda valde ryggsimmet. Välsimmade lopp av båda. Även Melina visade krigarinstinkt i sina lopp och flög fram på frisimmet!
Två andra som var på hugget var Jenny Nilsson och Frida Elofsson. Jennys frisim visar att storformen är på G och Fridas dito var lika bra! Grymt bra simmat tjejer!
Sist ut bland tjejerna var Hanna Lindström och Saga Rausek Nielsen både gjorde en fin tävling med pers och massa high fives. Bådas bröstsim stod ut lite extra och var i mina ögon två riktigt bra lopp!

 

Med dessa ord avslutar vi förmiddagens påskreferat… Sist ut är det bästa! Lagkappslagen! 8*50 frisim stod på menyn och Triton blev 1:a, 3;a och 7:a med våra duktiga och snabba simmare! Som belöning blev det påskägg galore och efter en lyckad avslutad tävling blickar vi mot Öresund Meeting denna helg. Seriesim nästa och två veckor efter det Vårsimiaden, då på samma ställe som Easter Race… Vem vet, tills dess har vi nog nystat upp varför påsken är så flyktig i sin placering i kalendern.

 

Andra passet för dagen simmades av ett gäng förväntansfulla simmare födda 2006, 2007 och 2008. För en del var detta första tävlingen utanför Bråhögsbadets trygga vatten.

En tjej som verkligen var på hugget var Amy Clarén som slog till med guld och nytt pers direkt i första grenen, 25m frisim, på nya bästatiden 17.99. Amy simmade 25m av samtliga simsätt, och 50m frisim, och var framme och hämtade priser vid varje prisutdelning för hennes ålder 9år och yngre (25br 4:a, 25ry 3:a, 25fj 3:a, 50fr 2:a).

I samma åldersklass fast för pojkar var Albin Nyholm lika flitig och frekvent på prispallen – Albin vann 25m bröstsim, 25m rygg, 25m frisim och 50m frisim, och blev 2:a på 25m fjäril. Viktor Lövberg var också flitigt i vattnet med 4 sträckor som samtliga ledde till 3 nya personbästa, 2 bronsmedaljer, 1 fjärdeplats och 2 heatpriser från Oatly. Linus Hofmeister simmade även han 4 sträckor och simmade in med följande svit: 3:a på 50m frisim, 4:a på 25m frisim, 5:a på 25m bröstsim och 6:a på 25m ryggsim. Härligt killar!

 

Några av de yngsta simmarna som var med på sin första tävling utom socken var Rebecca Strand, Noah von Porat, Mina Jensen, Felicia Winberg, Vincent Coumans, Edgar Widstrand, Vera Hagström, Inez Andersson, Hugo Mirvéus, Molly Procherus, Nils Melander Hansson, Anton Vitazka och Leo Marcusson Madsen. Rebecca simmade ett riktigt tjusigt ryggsim, 25m på fina 25.39, en tid som hon själv var jättenöjd med. Bra simmat Rebecca! Noah slog till med ett kanonlopp på 25m bröstsim och blev 6:a, och simmade även ett fint lopp på sitt favoritsimsätt ryggsim (25m).

Mina, Felicia och Inez simmade alla 25m ryggsim på 26 sekunder – fina putsningar av sina bästa tider.  Molly simmade också 25m ryggsim, hennes första lopp på en tävling utanför Staffanstorp, och gjorde en bra tid med 35.51. Mina hade ett riktigt bra lopp på 25m frisim med 21.95, en tid som resulterade i en 8:e plats i resultatlistan.  Inez, Felicia och Vera Hagström simmade också på sina snabbaste tider hittills på 25m frisim. Riktigt bra tjejer!

Hugo M, Nils och Edgar testade sin form med att simma 25m bröstsim och 25m ryggsim; killarna sprintade på bra och fick till riktigt bra lopp med nya fina perstider. Vincent provade på en ”riktig” tävling för första gången med 25m bröstsim och simmade sträckan på under 30 sekunder och hamnade på en 11:e plats. Leo simmade också 25m bröstsim under 30 sekunder för första gången och simmade dessutom in på en fin 7:e plats, två gånger – på 25m ryggsim och 25m frisim.

Anton simmade alla sträckor i yngsta klassen förutom fjärilsim (det sparar vi till nästa tävling), och persade på samtliga lopp; 25m frisim fick han dessutom vara med på prisutdelningen för att få en plakett för 6:e plats. Med på samma prisutdelning var även Sam Bengtsson Nimander som blev 3:a med fina tiden 21.81. Sam simmade också snabbt på 25m rygg (25.44 – 5:a) och 50m frisim (50.75 – 6:a). Bra jobbat Sam!

Nummer 12 var Elliot Löfqvists nummer då han blev 12:a på både 25m bröstsim och frisim, på nya perstider. Albin Björnström fick par i 8:or med fina simningar i 25m bröstsim och ryggsim, samt en 9:e plats på frisim. Hugo Blomliden simmade till sig nya perstider på ryggsim (28.44) och frisim (29.52) 25m.

 

Pojkar och flickor 10år simmade 50m av varje simsätt samt 100m frisim – och våra 10-åriga Tritoner låg i framkant och simmade även de till sig nya pers och fina prestationer. Isa Ståhl och Alfred Sternerup ställde upp i samtliga grenar. Båda fick åka hem med ett gäng medaljer runt halsen. Isa vann 2 grenar (50m och 100m frisim) och blev tvåa i övriga 3 grenar (50m rygg, fjäril, bröstsim) i åldersklassen., och det är just Isas 100m frisimslopp som sticker ut mest från hennes imponerande svit, då hon sänkte sin personbästatid med hela 10 sekunder – nya perset lyder 1:25.91. Starkt Isa!

Alfreds svit blev guld på 100m frisim, silver på 50m rygg, brons på 50m fjäril, och två plaketter i form av 4:e och 6:e plats på 50m frisim och bröstsim respektive. Alfreds 100m frisim var nytt pers med hela 9 sekunder – bra simmat!

100m frisim simmade även Kevin Waltersson, Rasmus Mårtensson och Isak Jarebrant; alla på fina nya personbästatider och samtliga fick med sig ett pris hem. Rasmus fick även ett pris på 50m ryggsim med en snabb simning på 49.72, pers med 4 sekunder och en 6:e plats. Isak hade en riktigt bra dag och slog pers i samtliga lopp han simmade; det lopp som stod ut lite extra var 50m frisim med 42.94. Kevins bästa lopp förutom 100m frisim, om du frågar mig, var 50m fjäril där han numera har en officiell tid som lyder på 58.41.

 

Jonathan Olofsson simmade 50m av varje simsätt och allra bäst gick fjärilsim där han vann med snabba tiden 46.74! Jonathan fick även med sig två stycken bronsmedaljer – en på frisim och en på ryggsim. Zach Widstrand och Vincent Håkansson satsade hårt på frisim och bröstsim; för Vincent var det första gången att tävla utanför hemmabassängen och det fixade han galant. Zach simmade också ryggsim, och av de tre sträckorna var det bröstsim som gick allra bäst.

 

Mathilda Persson och Julia Nilsson är två flickor som var väldigt flitiga i vattnet, med vardera fyra lopp. Julia simmade till sig två bronsmedaljer, en 4:e plats och en 7:e placering – med tre sekunders pers på 50m ryggsim som bästa simning för dagen, ja och så 50m fjäril också så klart då det var dags att registrera en officiell tid som lyder på 50.66. Mathilda kom in på en fjärdeplacering på 100m frisim med nya fina perstiden 1:46.91, och även pers på 50m rygg med 2 sekunder.

Två tjejer som också visade framfötterna i åldersklassen 10 år var Julia Erkselius, Klara Kingberg och Juni Davidsson, som slog till med ordentliga pers på de tre sträckor de simmade (50m rygg, 50m frisim och 50m bröstsim); Julia var dessutom på prispallen i samtliga lopp då hon blev 3:a på ryggsim och bröstsim och 5:a på frisim. Klara kapade nog flest sekunder av alla då hon gick från 1:42.93 till 58.13 på 50m rygg! Även Junis tid på 50m rygg måste varit pers med många sekunder då hon inte hade någon officiell tid innan, och nu slog till med 54.37. Emilia Wendel simmade även hon in på nytt pers på 50m rygg och hamnade på en fin 8:e plats. Bra simmat tjejer!

Även eftermiddagspasset avslutades med höjdpunkten – lagkapp! Det gjordes upp i 8x25m frisim mixad lagkapp och Triton slutade precis som på förmiddagen längst upp på prispallen, och på en fin tredjeplats! Det var Tritons Påskägg som var snabbast och i laget simmade Alfred, Rasmus, Julia N, Isak, Mathilda, Julia E, Albin N och Isa. Bronset gick till Tritons Påskharar med följande uppställning: Zach, Sam, Kevin, Amy, juni, Jonathan, Viktor och Linus. Tritons Fjäderfän med Albin B, Klara, Mina, Rebecca, Hugo, Elliot, Leo och Anton kämpade även dem riktigt bra ända in i kaklet!

Alla simmare och föräldrar åkte hem nöjda och belåtna efter denna roliga påsktävling som avslutades med lek och bad på Vanningen. 


Nyhetsarkiv
Föreläsning 21/9 20232023-09-08 09:54
CityGross kvitton2023-06-21 19:24
Styrelsen informerar2023-06-04 17:36
Tritondagen 6/6 20232023-05-16 11:53
Tritondagen 6/6 20232023-05-10 16:24
Beslut från Styrelsen 2023-04-24 09:03
2023-03-02 08:39
SimborgarRally 20232022-12-22 10:05
Triton X-mas meet 20222022-12-17 13:54
Anmälan till Period 22022-11-17 12:40
Sparbanksstiftelsen Finn2022-11-09 15:29
Citygross kvitton2022-08-08 10:51
Glad midsommar2022-06-23 20:26
Styrelsen informerar!2022-06-22 09:52
Sommarverksamhet 20222022-05-05 11:48
Sommarsimskola2022-05-03 08:51
2022-04-27 09:00
Insamling för Ukraina2022-03-28 17:02
Rotary i Staffanstorp2022-03-10 17:07
Årsmöte SK Triton 31/32022-03-07 11:06
Digital föreläsning2022-03-03 12:37
Dronksim 20222022-01-29 17:36
Dronksim inställt 20222022-01-12 14:55
Simborgarrally 1/12021-12-28 21:53
God Jul2021-12-23 17:15
Simborgarrally 1/1 20222021-12-15 10:30
Sum-Sim riks pass 52021-12-12 19:05
Sum-SIm riks pass 32021-12-11 20:13
Crafoordska stiftelsen2021-12-02 09:21
Sim á Lund 27-28/11 2021-11-28 22:16
SM/JSM DAG 4-52021-11-28 17:18
SM/JSM DAG 32021-11-26 11:46
SM/JSM Dag 22021-11-25 14:38
SM/JSM DAG 12021-11-24 14:07
Ystad Grand Prix2021-10-31 18:15
DM Rapport dag 22021-10-24 19:23
DM Rapport dag 12021-10-23 20:55
Recept på bullar2021-09-13 15:07
City Gross2021-09-08 11:00
Master och vuxencrawl2021-09-06 16:49
Tävlingar 20222021-08-28 09:26
Nya tält2021-05-26 16:58
Startpallar utomhus2021-05-22 10:52
Stipendium2021-05-17 19:24
Sommarsimskola 20212021-04-06 10:45
Årsmöte i SK Triton 2021-03-09 18:37
Forsatt stängt2021-01-27 11:00
Renovering och fix2021-01-26 15:08
Tritonutmaningen2020-12-18 06:09
Simborgarmärket 20212020-12-01 09:46
Sum-Sim Riks inställt2020-11-02 11:43
Inställda arrangemang2020-10-29 17:45
Sum-Sim region2020-10-29 14:48
DM i simning Ängelholm2020-10-17 18:44
Sommarsimskola 20202020-05-15 20:34
Länken till anmälan2020-05-08 09:20
Idag är badet stängt2020-03-12 14:33
GP och UGP2020-03-08 20:22
Årsmöte SK Triton 26/32020-03-03 12:46
Vecka 9 och vecka 102020-03-01 21:18
Skins och Lucia 20192019-12-17 08:34
Dronksim 25-26/1 20202019-12-05 20:25
SM / JSM dag 52019-11-17 12:13
SM / JSM dag 42019-11-16 11:55
SM/JSM DAG 32019-11-15 10:46
SM / JSM dag 22019-11-14 11:51
SM/ JSM DAG 12019-11-13 12:37
Sum-Sim region dag 22019-11-10 20:54
Staffanstorpscupen 20192019-11-10 15:03
Nytt samarbete2019-10-25 16:55
Samarbete2019-08-29 21:36
Esbjerg 31/5-2/62019-05-28 10:17
Intensivsimskola i Maj.2019-03-27 15:01
Simborgarrally2018-12-31 11:14
Lucia och Skins 20182018-12-18 09:32
Sum-Sim riks 20182018-12-14 19:47
Styrelseinfo 2018-11-132018-11-13 12:07
Staffanscupen 20182018-11-09 21:30
Nyårslöfte 20192018-10-31 20:18
Sparbanken2018-10-17 16:05
Kvitton-City Gross2018-08-16 17:45
Styrelseinfo 2018-06-272018-06-27 13:44
Tritondagen 20182018-06-06 15:59
Tritondagen 6:juni2018-06-03 20:59
Sparbanken Skåne2018-05-22 13:12
Styrelsen informerar 2018-05-15 09:33
Tritondagen den 6 juni2018-04-30 10:45
Sparbanksstiftelsen 20182018-04-16 12:41
Årsmötesprotokoll 20182018-04-12 14:26
Info nya badhuset2018-04-09 13:41
21 snabba om Triton 2018-03-27 12:27
Årsmöte 2018-03-222018-03-07 20:23
Simbokslut 20172018-02-27 12:05
Kvitton-City Gross2018-02-17 12:40
Funktionärskurs2018-02-09 10:33
Säsongstart tävlingar2018-01-20 07:57
Teknik träning 2018-01-04 20:31
15 minuter innan2018-01-01 14:45
Styrelsen informerar2017-12-21 06:31
EM Köpenhamn2017-12-18 05:09
EM DAG 32017-12-16 08:42
EM uppdatering # 22017-12-14 06:14
Sim a Lund pass 42017-12-10 20:50
Pass 3 Sim á Lund2017-12-10 12:28
Lucia 20172017-12-02 22:27
Funktionärskurs 27/112017-11-22 18:29
Utbildningsdag2017-11-18 16:59
Medlemsmöte 23 november2017-11-10 09:32
Tritons Lucia 2017!2017-11-09 21:33
Magda EM-Simmare2017-11-04 18:48
Styrelseinformation2017-11-03 16:44
Nyhetssvejp.....2017-09-19 13:32
SUM-SIM Läger 20172017-09-14 15:35
Inbjudan U-GP 12017-09-06 23:00
Terminsstart ht-172017-08-23 15:01
Bokning av simskola 2017-08-21 18:53
Kvitton-City Gross2017-08-18 16:34
Verksamhetschef sökes2017-07-12 14:00
Styrelseinfo 2017-07-112017-07-11 11:37
Level 6 - Camp Ven2017-07-06 11:26
Glad midsommar2017-06-22 08:17
NYHET - Supportertröja2017-06-20 14:41
Master i Rostock2017-06-13 11:16
Esberg - Dagen efter...2017-05-31 15:53
Esbjerg avresedag2017-05-25 11:57
Ystad Grand Prix 12017-05-01 07:50
Sammanställning TS vt172017-04-27 09:45
Simskoleavslutning2017-04-24 06:59
Helgen i bilder2017-04-23 11:35
Vellinge Easter Race 2017-04-17 19:41
Protokoll - Årsmöte2017-03-30 16:47
Seriesim omgång 42017-03-29 15:08
Nyhetssvejpet...vecka 122017-03-21 15:35
Årsmöte2017-03-17 10:29
UNGDOMS-GP Sjöbo2017-03-12 11:43
UTMÄRKELSE - Guldmedalj2017-03-10 13:12
Referat Dronksim2017-02-16 12:49
Referat UGP2017-02-10 10:19
Nyhetssvejpet.....2017-02-01 17:18
Kvitton-City Gross2017-01-30 10:58
Nyhetssvejpet...2017-01-26 14:00
SERIESIM - Resultat2017-01-20 11:30
Nyhetsinfo2017-01-18 17:03
MASTEREXAMEN!2017-01-12 15:50
Annorlunda träningspass2017-01-11 17:09
GEMENSAM KICK-OFF 5 MARS2017-01-04 14:43
BOKNING AV SIMSKOLOR2016-12-27 11:51
GOD JUL2016-12-23 12:18
Simallskånskan 2016 2016-12-23 01:00
Bokningsstart vt-172016-12-14 00:03
Seriesim omgång 22016-12-11 21:27
Sum-sim riks2016-12-05 17:42
Sum-Sim riks2016-12-04 10:29
Hjälp Triton ekonomiskt2016-12-03 07:57
Referat Höstsimiaden2016-11-30 13:12
Kvitton-City Gross2016-11-28 11:55
Sum-sim riksfinalister2016-11-14 13:08
Inne SM dag 52016-11-08 23:12
Inne SM dag 42016-11-07 20:56
Inne SM dag 32016-11-06 20:25
Inne SM dag 22016-11-05 21:17
Inne SM Dag 12016-11-04 21:49
Funktionärsutbildning2016-11-02 18:30
Nu är vi igång!2016-11-02 09:29
Referat UGP2016-10-31 11:07
Tritons styrelse2016-10-28 13:42
Kallelse Novembersim2016-10-28 08:42
En stolt Tritoon2016-10-26 12:35
Tritons Lucia 20162016-10-25 14:07
Styrelsen informerar2016-10-21 19:52
Styrelsen informerar2016-10-19 20:13
UGP 22-23 oktober2016-10-10 12:38
VM i Livräddning 20162016-09-19 23:14
Erbjudande Sportringen2016-09-10 21:09
Livräddnings VM2016-09-01 18:58
Poseidon Team Cup2016-08-29 21:34
Bokingsstart2016-08-22 10:47
Infomöte den 30 augusti2016-08-17 13:25
Triton i radio2016-07-20 13:00
SM/JSM dag 52016-07-11 22:23
SM/JSM dag42016-07-09 21:21
SM/JSM dag 32016-07-09 00:07
SM/JSM dag 22016-07-07 23:10
SM/JSM dag 12016-07-07
Simpodden2016-06-12 14:39
DM/JDM dag 22016-06-12 13:58
EM dag 42016-05-20 08:10
EM dag 22016-05-17 22:29
EM London, dag 12016-05-17 08:43
Biljett till SM/JSM2016-05-16 07:10
Grattis Ida!2016-04-15 12:04
Protokoll årsmötet2016-03-30 08:00
Pristagare en masse2016-03-23 21:06
Många fina foton2016-03-14 13:09
Kallelse Årsmöte 20162016-03-08 08:33
Referat Dronksim2016-02-18 09:00
Erbjudande - Sportringen2016-02-11 16:06
TYR Sprint Meet2016-02-11 15:53
Deltagarlistor2016-02-11 09:50
UGP 1 i Eslöv2016-02-03 14:12
2016-02-03 10:45
Kvitton-City Gross2016-02-01 09:20
Intressant läsning2016-01-28 09:08
Boka in 11 februari2016-01-26 06:55
Gott Nytt 2016!2015-12-31 17:28
Simallskånskans final2015-12-17 07:54
Lucia och Skins2015-12-13 19:59
Sum-Sim riks, pass 22015-12-05 13:04
Försök dag 42015-12-05 08:49
Finaldag 3 EM2015-12-04 20:48
Statistik Seriesim div 42015-12-03 13:56
Statistik Seriesim div 12015-12-03 13:40
EM dag 22015-12-03 11:30
Magda till semi på EM 2015-12-02 11:21
Swim of Hope status2015-11-30 10:51
Tack till Pågen2015-11-24 20:39
Fantastiskt Swim of Hope2015-11-17 14:29
Seriesim omgång 22015-11-11 10:42
Swim of Hope2015-11-09 20:12
Fortsatt medaljskörd2015-11-07 21:44
Swim of Hope2015-10-27 07:35
Höstlovskul2015-10-26 17:03
Allskånskan omgång 12015-10-01 21:09
Våra VM-simmare2015-09-17 08:55
Referat PTC-söndag2015-09-09 12:44
Kvitton-City Gross2015-09-08 13:16
Tävlingskalender HT-152015-09-04 12:52
Välkommen till Triton!2015-08-31 15:39
Ny säsong-nya fenor?2015-08-11 19:54
Är det VM?2015-08-09 15:25
VM dag 62015-08-07 12:28
VM dag 52015-08-06 21:07
VM i Kazan2015-08-05 20:07
VM dag 12015-08-02 21:02
Fyra medaljer dag 22015-07-02 19:01
Sum-Sim dag 52015-06-29 10:34
Sum-Sim dag 42015-06-27 19:30
Sum-Sim dag 32015-06-26 20:03
Sum-Sim dag 22015-06-25 19:58
Sum-Sim dag 12015-06-25 13:48
Triton i media2015-06-18 17:08
Lina - trippelsegrare2015-06-07 15:31
Tack för igår!2015-06-05 21:02
Minnesord - Tore Persson2015-05-27 12:28
 
Sponsorer