SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Referat Esbjerg 6-8/5 2016
2016-05-13 10:59
Vi reste med Bergkvara buss

Årets upplaga av Danish International Swim Cup i Esbjerg (DISC) var den 19:e i ordningen. Under årens lopp har tävlingen bytt namn. 1998 var det första året och då hette den Danish International Swim Cup för att 2003 byta till Bilka Swim Cup. Mellan 2008-2013 var det Vattenfall Swim Cup som gällde och för att 2014 återfå sitt originalnamn Danish International Swim Cup. 

Till början simmades försöken i tre simhallar, men sedan 2010 har tävlingen avverkat försöken i två simhallar. Finalen har alltid gått under pompa och ståt i Svömmestadium Danmark.

Nästan 1500 deltagare från sex olika länder var på plats; Danmark, Tyskland, Sverige, Finland, Island och dessutom hade det i år lockat simmare ändå borta från Canada.

För Tritons del var det den 11:e gången vi tog bussen från Bråhögsbadet, de cirka 35 milen till Esbjerg. Första gången var 2001 och då tog vi silver på prestigefyllda 8x25 fjäril mix med tiden 2.00.79, vilket kan jämföras med i år då vi kom femma med tiden 1.57.95. 2014 hade vi en stark trupp och kom trea i poängstriden efter Esbjerg och Team Westsachsen. För varje gren finns åldersrekord och skulle man slå ett sådant belönas man med DKK 225: -. Efter en närmare titt på rekorden kan man konstatera att följande Tritoner fortfarande har åldersrekord: Sanja Dizdarevic, Simon Nexbo, Ellen Olsson, samt Alba Forés.

Vi brukar alltid stanna för en bensträckare vid Knudshoved och så var fallet även i år, där vi inmundigar lunch och i år var vädrets makter till och med på vår sida. Strålande sol och riktigt varmt väder, vilket kan jämföras med 10 dagar tidigare, då det haglade och blåste kuling.

51 simmare, 5 tränare och mängder med föräldrasupport var med på resan och när vi kom fram inkvarterade vi oss på Spangsbjergskolen, där vi bodde på hårdförläggning fördelat i fyra skolsalar.

Som vanligt får vi ovärderlig ideell föräldrahjälp, som planerar, servar, ser till att vi aldrig går hungriga och dessutom ser till att vi tränare får kaffe på morgonenJ

Reveljen går i ottan, närmare bestämt kl. 06:00 och vid 06:30 är de flest på språng mot frukosten som serveras vid respektive simhall. Försökstävlingarna skiljer sig mot hur tävlingar är i Sverige. Här håller de på över lunchen och slutar vid 15-16 tiden på eftermiddagen. Finalerna drar sedan igång igen på kvällen och håller på till efter kl. 20.

Tävlingen delas upp i åldersgrupper och i UC Syddanmark (UC) simmade pojkarnas åldersgrupper 5-8, samt flickornas åldersgrupper 6-8 sina försök. I Svömmestadium Danmark (SD), tävlade således pojkarna åldersgrupper 1-4, samt flickornas grupper 1-5. De 8 bästa i respektive gren och åldersgrupp simmar sedan final med mäktig inmarsch och presentation i Svömmestadium.


Nedan följer referat uppdelat per åldersgrupp:

Åldersgrupp 1-2 (av Jonas)

Bland de äldre simmarna var det en hel uppsjö av fantastiska simningar. Inställningen var på topp och de två som utmärkte sig mest var Ahmad Attellesey -95 och Rasmus Wetterborg -96. Både med ett digert program med både försök och finalsimningar dock med bibehåller hög kvalitet. Ahmads bästa var nog hans båda pers på 100 frisim och fjärilsim, 51,53 och 56,48 går inte av för hackor såhär mitt i säsongen. Lägg därtill finaler på 25 frisim, 25 fjärilsim och medaljer i direktfinalerna på 50 av dito och man har en nöjd man. Rasmus ville inte vara sämre utan persade även han till höger och vänster samt simmade final på allt han anmält sig på. Roligaste loppet i mina ögon var dock 100 medley där han krigade ner sin motståndare sista 10 genom att borra ner huvudet och bara kötta, guld som belöning. Lägg därtill en 3: dje plats på 100 frisim, strax efter nyss nämnda Ahmad och kanske tävlingen roligaste final på 25 fjärilsim. Killarna började finalen med en selfie under presentationen och därefter flög killarna fram till GULD för Rasmus och SILVER för Ahmad.

Bland de äldre tjejerna hade Lina Wingren -96, Fanny Andersson -97 och Alexandra Volkova -96 en bra helg. Lina plockade poäng och medaljer på bröstsimmet. Final på 25 och 100, det hon kunde simma final på, och en fin 6:e plats på 50 och det ädlaste på 200. 2.35.31 i sluttid och en kamp in i mål. På finalsimningarna blev det en 6:e plats på 25 med tiden 15;43 och en riktigt fin 3: dje plats på 100 med sluttiden 1:12.33.

Alexandra gjorde sin vana trogen en stabil tävling utan att verkligen få till pricken över i:et. Dock blev det en meriterande final på 25 fjärilsim med den fina sluttiden 13;30. Detta räckte till en sjätteplats. Värt att nämn är även hennes fina 50 ryggsim på nya personliga rekordet 32.05! Väl summet.

Fanny Andersson kämpade till sista blodsdroppen på flera lopp och det som står ut mest är det långa fjärilsimmet, sånär en medalj och en finfin finalplats på 100 av dito simsätt. Väl där en likvärdig simning som i försöken med sluttiden 1:06.5

Den yngste av de äldre simmande tjejerna är Madeleine Grönberg -98. Stabila simningar rakt igenom men några riktigt guldkorn. Hennes 200 fjärilsim på 2:28.44 var nytt pers, 200 frisim på 2:16.6 var även det helt OK så även hennes avslutande lopp 40 medley. Knappt över pers och ännu knappare från en medalj, 5/10 op drygt 5 minuter är inte så mycket det. En annan i den äldsta klassen, fast inte den yngre, var Ida Borg -97. Overall en riktigt stabil tävling. Sånär finaler på ryggsimmet, på tider som visar på en positiv trend! Dock tyckte jag hennes finaste simningar kom på frisimmet, 50m, både individuellt och lag med tider under gällande bästatid.

I åldersgrupp 2 för killar 98-99 hade vi en simmare på plats: Oskar Skarin -99. Han höll fanan högt och simmade flera snabba och inspirerade lopp. Hans frisimskavalkad lyder på 11.86, 56.5, 2.01.03, 4:20.81 – bra simmat dock tyckte jag hans bästa blev på 25 fjärilsim med fina 12.85… Kanske dags att sadla om;)

I åldersgrupp 2 för tjejerna, 00-01, var vi flera på plats som alla gjorde fina simningar. Som vanligt var det lite ihållande förkylningar som hängde sig kvar men alla krigade på som aldrig förr!

Wilma Ohlsson -00 har vart med i gamet förr, så även i Esbjerg. Flera starka lopp och ett superbt pers på 200 ryggsim, nya tiden skrivs till 2:53.57. Hennes 50 frisim på precis över 31 sekunder var det snabbaste i karriären!

Hennes två ”sisters in arms” Karin Björkman -01och Amalia Degler -01. Karin var strax över pers på ryggsimmet men visade ”supersprinttendenser” på det kortare distanserna. Dryga sekunden snabbare än någonsin tidigare på fjärilsimmet och nästa lika mycket på ryggsimmet. GOTT! Amalia körde även hon på med SISU-laddad inställning. Bära eller brista. Flera fina lopp med 100 brasse, 25 ryggsim och 50 dito som bästa!

Felicia Jartelius -01, Cornelia Forsgren -00 och Ellinor Forsgren -01var alla 3 med på 30 sträckor totalt under denna helg. Förstnämnda var på hugget från början och visade som vanlig upp mycket goda sprintkunskaper. Alla hennes 25:or låg på eller strax över pers. Även hennes 100 medley var en riktig höjdare Pers med 2 sekunder och en stort leende vid målgång! Cornelia laddade stora bössan inför de korta fjärilsimmet, ryggsimmet, bröstsimmet och frisimmet, både 25 och 50. Några tiondelar i snitt på fel sida kvaltiden till final men med mycket bra saker med sig hem i bagaget däribland pers på bröstsim, ryggsim och frisim. Ellinor ville inte vara sämre än syrran så även hon slog till med flera snabba och väldisponerade lopp. 25 brasse gick fort, cirka 1 sekunds pers MEN det var inget mot hennes monstertempo på 25ryggsim. En riktig urladdning tog henne i mål nästan 2 sekunder snabbare än i fjol! 18.8 i sluttid och ett leende som inte gick av för hackor!

Sist ut bland de lite äldre simmarna är en duktig tjej med bra inställning och hon blommade verkligen ut denna helg, Thea Lindström -00 heter hon och hon hade bara riktigt bra lopp varav flera av dem en bra bit under pers. Eller vad säg om 2 sekunder på 200 frisim, 4 sekunder på 200 ryggsim samt nya färska pers på 50 frisim, 25 ryggsim och 100 frisim. Vad hon var mest nöjd med kan vi inte svara på men en riktigt bra genomförd tävling med massa positiv energi med sig hem!


Åldersgrupp 3-4 (av Henke)

Siri Bokander -03 gjorde precis som de andra tritonerna en mycket väl genomförd tävling. Hon satte sig på bussen hem med hela 9 stycken nya personbästa och en 9:e placering som bäst med tiden 38.57 på 50 bröstsim.

En simmare som gjorde sin första tävling i Esbjerg och som även gick till final på första passet med en perstid på 100 medley var Gabriella Wivsätter -03. Tiden blev tillslut en 1.12.44 och en 5:e plats i finalen ger vi tummen upp för även om Gabbi hade hoppats på mer såklart! Ett stabilt 50 frisim på ännu en gång under 30 sek klarade även Gabriella av under tävlingen innan febern tyvärr tog över sista dagen och det fick bli vila istället.

Tjejerna födda 03´s vapendragare Antonia Sandblom -03 hade en av tävlingens största leende när hon sätter händerna i mål i finalen på 25 meter bröstsim. Värt att nämna är att hon redan i försöken på samma distans simmar 2,5 sekunder snabbare än anmälningstiden och går 5:a till final. I finalen med ännu ett superlopp med tiden 16.52 som är drygt 0,5 sekunder snabbare än försöken tar hon hem silvret!

Först ut av alla killar i “stora” simhallen var Oscar Palmqvist -00 och han sätter ribban med sekundens pers direkt på 50 meter bröstsim. En 10:e plats som bäst på 50 ryggsim med nästan ytterligare 2 sekunders pers till där, gör Oscar en bra tävling som slutar med 8 pers! Felix Wetterborg -01 som var helnöjd med att han slapp startpallarna i UC gjorde en kanontävling på alla sina starter. Vi räknar upp 6 starter och där 6 personbästa som innebar 3 finallopp. Efter två stycken fjärdeplatser i rad under lördagen, dock med riktigt snabba simningar fick han äntligen gå upp på podiet under avslutningsdagen när han simmade hem silvermedaljen på 25 meter fjäril!

 Nicolas Nolén -00 hade lite otur med placeringarna under de första två tävlingsdagarna. Flera 9:e placeringar och en fjärdeplats på direktfinalen på 200 frisim med tid lite över pers. Nicolas laddade om inför sista tävlingsdagen och prickade rätt med 3 av 3 finaler med lika många pers! Samuel Kvist -00 var likt Nicolas inte riktigt där fartmässigt den första dagen. Men när de kortare distanserna kom simmade han hem 3 av 3 pers på 25 frisim, 50 frisim samt 25 bröstsim.

Tjejer som även dem visade bra kämparglöd och som tävlade bra alla tre dagarna var tjejerna födda 2002. Matilda Schmidt, Julia Stenström, Nina Nolén, Felicia Lejox och Malin Pålsson. Matilda både simmar alla 4 sträckorna första dagen och persar på alla och kommer då upp cirka 9 sekunder totalt. Grymt! Julia som för första gången gick under 40 sek på 50 fjäril(39,74) och under 1,30.00 på 100 bröstsim(1.29,44) simmar mycket bra och kommer upp i 8 stycken personbästa! Felicia hade som många andra flera lopp i vattnet och hon disponerade loppen väl. Inledde med pers och en 9 plats på 200 frisim, nära där under 2,20,00 gränsen. Efter många pers avslutade hon såklart med ytterligare ett pers och en bra tid på 200 ryggsim med tiden 2,41,90.

Nina och Malin är simmarna som var 100 procentiga på flicksidan hela helgen när vi kollar på persen! Nina 6/6 och visade en ypperlig kompismoral. Malin ville inte vara sämre utan 10 lopp och 10 stycken finfina pers! Wow! 6 sekunder på 100 medley med en tid på 1.18,86 och för första gången under 40 sek på 50 bröstsim (39,25) samt 1,28,52 på den dubbla distansen visade att Malin var i hetluften hela tävlingen. Väldigt nära final på 25 bröstsim men tyvärr stolpe ut med en 9:e plats, kanon tid dock!


Åldersgrupp 5-6 (av Bengan)

Ebba Ringström -04 gjorde en riktig bra tävling. Hon gjorde kanonlopp och nya pers på 50 rygg (40.52) och 50 fjäril (41.89). Ebba simmade även fort på sprintdistanserna 25 frisim (15.99), 25 rygg (19.14), samt 25 fjäril med tiden 18.01.

Emma Ramic -04 började med att persa stort på 100 medley med tiden 1.33.78, samt 50 fjäril (46.31). Hon avslutade sedan som hon började, dvs. med pers på 10 frisim (1.24.61), samt 100 bröst med tiden 1.43.49.

Ida Jeppsson -04 simmade fort på 50 ryggsim och 100 frisim med nya perstiderna 41.47 respektive 1.21.54. På 50 frisim gjorde hon nog sin bästa presentation under helgen då hon formligen krossade sitt tidigare pers med tiden 35.81.

Isabel Persson -04 visade riktig fin form då hon började med att simma fortare än någonsin på 200 frisim med tiden 2.39.52. Hon blev också uttagen i det prestigefyllda 8x25 laget där hon simmade riktigt fort, vilket hon också gjorde på 100 frisim med perstiden 1.12.86. Hennes bästa lopp sparade hon till sist, där hon fick in en fullträff på0 10 bröstsim och gick under 1.30 för första gången med tiden 1.29.99.

Mica Nolén -04 simmade som en furie på 50 ryggsim med snabba 35.15, vilket var nytt pers och fortsatte sedan att persa på 50 & 100 frisim med tiderna 32.58 respektive 1.09.88. Fast hennes bästa lopp under helgen var ändå 100 ryggsim, där hon gick till final efter ett kanonlopp med tiden 1.14.06. I finalen blev det sedan en fin sjätteplats med tiden 1.14.66.

Tyra Öhlin -04 var också riktigt på hugget och persade nästa hela tiden. Först på 100 medley med tiden 1.25.27. Det fortsatte sedan med pers på 100 rygg med fina tiden 1.23.82, samt 100 frisim (1.15.36) och till slut på 100 bröst med tiden 1.39.14.

Amanda Pålsson -05 simmade riktigt fort på 25 ryggsim med tiden 19.58, samt 25 bröstsim med tiden 20.73. På 100 medley flöt det också på riktigt fint med tiden 1.33.73. Bäst gick det på 50 frisim, där hon slog handen i kaklet på snabba 35.69.

Maja Björnström -05 blev en av våra framgångsrikaste tjejer med hela tre bronsmedaljer med sig hem i bagaget. Först spurtade hon till sig bronset på 100 medley med fina tiden 1.21.12, för att sedan i finalen på 50 fjärilsim få till en fullträff med tiden 35.87. På 100 bröstsim fightades hon i främre träffen hela loppet och när krutröken laget sig blev det en 3:e plats, med tiden 1.31.70.

Zinna Bengtsson-Nimander -05 var riktigt på hugget på 50 bröstsim, där hon fick simma final (8:a) med tiden 42.37. Fullträffen kom dock på 50 frisim, där hon persade med tiden 33.56, vilket presis räckte till final, där åter sänkte sig med tiden 33.19.

Fredrik Nilsson -02 hade väl inte en av sina roligaste dagar på jobbet med första dag, med 4 st ”tyvestarter! Fredde gjorde sin läxa under natten och sprintade snabbt på 25-distanserna. Riktigt bra gick det sedan på 100 bröst, där han persade med tiden 1.22.94.

Noel Persson -02 började med att persa på 200 frisim och 100 medley med tiderna 2.29.49 respektive 1.23.93 och avslutade med en snabb simning på 100 frisim med tiden 1.07.98.

Thor Grandin -02 var på topp med flera finaler på sitt CV. På 50 frisim blev han 5:a med nya perset 27.20, men bäst gick det på 25 & 50 ryggsim, där han prickade bullseye två gånger med tiderna 14.67 respektive 30.36. För det belönades han med bronsmedaljer, vilken han också knep på 100 frisim efter fin prestation med perstiden 59.20.

Filip af Klinteberg -03 började med två snygga pers på 200 frisim och 100 medley med tiderna 3.18.97 respektive 1.36.97. Efter ha sprintat loss på 25-distanserna, blev det ett avslutande pers på 100 ryggsim med tiden 1.40.37.

Linus Forsgren -03 var sin vana trogen i flera finaler. På 50 ryggsim och 50 fjäril blev det 8:e respektive 7:e plats. Sistnämnda placering fick han också på 25 ryggsim med snabba 15.73. Bäst gick det på bröstsimmet, då han var precis utanför pallen på 25 & 50 bröstsim med perstiderna 16.87 respektive 36.89. På 100 bröstsim slog han till med ett kanonlopp med nya perset 1.21.68.

Arvid Nilsson -03 fortsatte att få formkurvan att peka uppåt. Pers i stort sett alla sina lopp och flera finaler fick han med sig hem under sitt bälte. På 50 ryggsim blev det en 5:e plats med snabba 32.09. På 50 fjärilsim slog han till med fina 31.03, vilket belönades med en 4:e plats. Höjdpunkten för Arvid kom på 25 ryggsim, där han simmade in på en silverplats med perstiden 14.82.

Neo Palenmark -03 var riktigt pershungrig. Pers blev det på 200 frisim med tiden 3.18.97 och fortsatte på inslagen bana på 100 medley & 100 fjärilsim med tiderna 1.35.86 respektive 1.38.49. Samma recept som tidigare gällde på 100 ryggsim (1.33.81) och på 100 frisim gick han under 1.30 för första gången med tiden 1.29.99. Bra jobbat!


Åldersgrupp 7-8 (av Elin)

Vår yngsta kille på plats var Jonthan Olofsson -06 som gjorde många bra lopp. Jonathan visade hur snabb han är på samtliga 25 sträckor men slog även till med ett nytt pers på 50 ryggsim på tiden 46.46.

Vår näst yngsta kille var Victor Borg -05 och även Victor var snabb under helgen. Victor gjorde ett utmärkt lopp på 200 meter frisim där han slog ett nytt pers med 15 sekunder och gick i mål på tiden 3.01.70.

Vi hade även ett gäng med pojkar födda 2004. Lucas Gyllenskiöld visade att all frisimträning har hjälpt honom och Lucas gjorde nytt pers på både 25 och 50 meter frisim. 25 meter frisim blev det till och med fem sekunders pers och det slutade med tiden 20.23.

Theo Ceplitis gjorde många nya pers under helgen men ett som stack ut extra mycket var 100 meter medley där Theo gick i mål på tiden 1.34.23 och det är ett nytt pers med tio sekunder.

Kasper Marcusson Madsen gjorde sina bästa lopp på de lite kortare sträckorna. Kasper slog nytt pers med sex sekunder på 25 meter ryggsim på tiden 19.28 och kom under 20 sekundersgränsen.

Alexander Persson ställde upp i sex grenar och gjorde sex nya pers under helgen. Ett lopp som stack ut extra mycket var Alexanders 25 meter ryggsim där han gjorde nytt pers med fem sekunder på tiden 25.09.

Markus Qvarfordh började helgen på topp och tog sig vidare till final i 50 meter bröstsim. Även Markus fick en hel del nya pers med sig hem bland annat på 25 meter fjärilsim där Markus slog pers med två sekunder och gick i mål på tiden 17.23.

Sista killen som är född 2004 som var på plats i Danmark var David Olofsson. David gjorde precis som många andra massor av nya pers. David gjorde en mycket bra simning på 200 meter frisim där han slog nytt pers med sex sekunder och gick i mål på tiden 2.29.61.


Omnämnande går också till Jonas Bengling -80, som med tävlingarnas hårigaste bringa satte skräck i sina motståndare, när han bytte tränarklocka & penna mot badmössa & simglasögon och snabbsimmade i finalen på 25 bröstsim med tiden 13.25, vilket resulterade i en meriterande 5:e plats. Grattis Mannen!


Vi hade dessutom några duktiga lagkappssimmare på plats. Under första dagen simmades 4x50 meter frisim och i lilla simhallen simmades denna lagkappen av Arvid Nilsson (29.83), Fredrik Nilsson (28.95), Linus Forsgren(29.98) och Thor Grandin (27,26). Samtliga killar under 30 sekunder och laget kom i mål på tiden 1.56.02.

I stora simhallen simmades samma sträcka men av lite fler lag. Vi hade tre tjejlag som representerade Triton. Lagen bestod av Alexandra Volkova(27,94), Lina Wingren(28,43), Thea Lindström (28,74) och Felicia Lejox(29,48).  Även detta lag var samtliga under 30 sekunder och laget gick i mål på tiden 1,54,59.

Nästa lag bestod av Madeleine Grönberg (29,91), Gabriella Wivsätter (29,40), Cornelia Forsgren (30,05) och Fanny Andersson (29,85) och laget gick i mål på tiden 1,59,21.

Tredje tjejlaget bestod av Ida Borg (29,98), Karin Björkman (29,16), Siri Bokander (30,64) och Antonia Sandblom (30,63) och gick i mål på tiden 2,00,41.

Vårt killag i storabassängen bestod av Rasmus Wetterborg (23,46), Ahmad Attellesey (22,92), Oskar Skarin (25,07) och Felix Wetterborg (25,11). Laget gick i mål på tiden 01:36.56 och slutade på en fjärdeplacering. 


Avslutar referatet med 8x25 fjäril mix, där 4 killar och 4 tjejer från respektive åldersgrupp tävlar om 3 åtråvärda pokaler och har ni vägarna förbi kansliet kan några pokaler från tidigare år skönjas. Tritons lag det här året simmade in på den snabbaste tiden vi någonsin gjort, 1.57.95! I laget simmade i tur och ordning: Ahmad (10.98), Gabriella (14.33), Cornelia (13.57), Isabel (15.77, Victor (18.66), Maja (16.12), Nicolas (12.48) och David (16.31). (Tiderna inom parantes är inofficiella tränartider). Bra simmat alla!


Sammanfattningsvis slogs det massor av nya personliga rekord och otaliga fina prestationer gjordes. Vi kom totalt på en fin 8:e plats i klubbstriden med 321 poäng (endast 2 poäng bakom Helsingborg, som blev bästa svenska klubb). Totalt hade vi 42 finalplatser och hela 20 medaljer skördades, fördelat på 4 guld, 7 silver och 9 brons.

Den fina Tritonandan gladde oss luttrade simtränare, då alla hejade på alla. Extra kul var det att se simmare som inte simmade finaler göra plakat med sina kompisars namn på. Visst blev det lite tårar ibland när det inte gick som förväntat, vilket är OK. Besvikelsens byttes dock snabbt tillbaka till härliga leende efter ett tag.

Det är otroligt långa dagar vi befinner oss i simhallen och alla är riktigt trötta och slitna. Givetvis kan man då bli lite gnällig och irriterad över småsaker. Det är då det är härligt att alla visade hänsyn till varandra och inga allvarliga incidenter inträffade. Vi i Triton är ett föredöme i och utanför bassängenJ

Slutligen vill vi tacka alla som var med på resan. Föräldrasupporten var som vanligt ovärderlig och simmarna uppförde sig exemplariskt. Ett extra tack till Bergkvara buss och deras lugna och snälla busschaufför, som vanligt körde oss säkert tur och retur mellan Staffanstorp och Esbjerg.

Hedersomnämnande slutligen till våra supermammor Paula Forsgren och Helena Stenström som roddade allting innan resan och ledde markservicen på plats i Esbjerg. Tack Paula & Helena!

Nu laddar vi batterierna och tränar på inför nästa gång som går av stapeln 26-28 maj 2017.

Åååååååååh Triton!

 

Tränarna gm

Bengan, Jonas, Elin, Henke & Lovisa


Nyhetsarkiv
Årsmöte SK Triton 20242024-02-10 14:10
Citygross kvitton2024-01-17 16:19
Simborgarrally 20242023-12-28 12:35
Föreläsning 21/9 20232023-09-08 09:54
CityGross kvitton2023-06-21 19:24
Styrelsen informerar2023-06-04 17:36
Tritondagen 6/6 20232023-05-16 11:53
Tritondagen 6/6 20232023-05-10 16:24
Beslut från Styrelsen 2023-04-24 09:03
2023-03-02 08:39
SimborgarRally 20232022-12-22 10:05
Triton X-mas meet 20222022-12-17 13:54
Anmälan till Period 22022-11-17 12:40
Sparbanksstiftelsen Finn2022-11-09 15:29
Citygross kvitton2022-08-08 10:51
Glad midsommar2022-06-23 20:26
Styrelsen informerar!2022-06-22 09:52
Sommarverksamhet 20222022-05-05 11:48
Sommarsimskola2022-05-03 08:51
2022-04-27 09:00
Insamling för Ukraina2022-03-28 17:02
Rotary i Staffanstorp2022-03-10 17:07
Årsmöte SK Triton 31/32022-03-07 11:06
Digital föreläsning2022-03-03 12:37
Dronksim 20222022-01-29 17:36
Dronksim inställt 20222022-01-12 14:55
Simborgarrally 1/12021-12-28 21:53
God Jul2021-12-23 17:15
Simborgarrally 1/1 20222021-12-15 10:30
Sum-Sim riks pass 52021-12-12 19:05
Sum-SIm riks pass 32021-12-11 20:13
Crafoordska stiftelsen2021-12-02 09:21
Sim á Lund 27-28/11 2021-11-28 22:16
SM/JSM DAG 4-52021-11-28 17:18
SM/JSM DAG 32021-11-26 11:46
SM/JSM Dag 22021-11-25 14:38
SM/JSM DAG 12021-11-24 14:07
Ystad Grand Prix2021-10-31 18:15
DM Rapport dag 22021-10-24 19:23
DM Rapport dag 12021-10-23 20:55
Recept på bullar2021-09-13 15:07
City Gross2021-09-08 11:00
Master och vuxencrawl2021-09-06 16:49
Tävlingar 20222021-08-28 09:26
Nya tält2021-05-26 16:58
Startpallar utomhus2021-05-22 10:52
Stipendium2021-05-17 19:24
Sommarsimskola 20212021-04-06 10:45
Årsmöte i SK Triton 2021-03-09 18:37
Forsatt stängt2021-01-27 11:00
Renovering och fix2021-01-26 15:08
Tritonutmaningen2020-12-18 06:09
Simborgarmärket 20212020-12-01 09:46
Sum-Sim Riks inställt2020-11-02 11:43
Inställda arrangemang2020-10-29 17:45
Sum-Sim region2020-10-29 14:48
DM i simning Ängelholm2020-10-17 18:44
Sommarsimskola 20202020-05-15 20:34
Länken till anmälan2020-05-08 09:20
Idag är badet stängt2020-03-12 14:33
GP och UGP2020-03-08 20:22
Årsmöte SK Triton 26/32020-03-03 12:46
Vecka 9 och vecka 102020-03-01 21:18
Skins och Lucia 20192019-12-17 08:34
Dronksim 25-26/1 20202019-12-05 20:25
SM / JSM dag 52019-11-17 12:13
SM / JSM dag 42019-11-16 11:55
SM/JSM DAG 32019-11-15 10:46
SM / JSM dag 22019-11-14 11:51
SM/ JSM DAG 12019-11-13 12:37
Sum-Sim region dag 22019-11-10 20:54
Staffanstorpscupen 20192019-11-10 15:03
Nytt samarbete2019-10-25 16:55
Samarbete2019-08-29 21:36
Esbjerg 31/5-2/62019-05-28 10:17
Intensivsimskola i Maj.2019-03-27 15:01
Simborgarrally2018-12-31 11:14
Lucia och Skins 20182018-12-18 09:32
Sum-Sim riks 20182018-12-14 19:47
Styrelseinfo 2018-11-132018-11-13 12:07
Staffanscupen 20182018-11-09 21:30
Nyårslöfte 20192018-10-31 20:18
Sparbanken2018-10-17 16:05
Kvitton-City Gross2018-08-16 17:45
Styrelseinfo 2018-06-272018-06-27 13:44
Tritondagen 20182018-06-06 15:59
Tritondagen 6:juni2018-06-03 20:59
Sparbanken Skåne2018-05-22 13:12
Styrelsen informerar 2018-05-15 09:33
Tritondagen den 6 juni2018-04-30 10:45
Sparbanksstiftelsen 20182018-04-16 12:41
Årsmötesprotokoll 20182018-04-12 14:26
Info nya badhuset2018-04-09 13:41
21 snabba om Triton 2018-03-27 12:27
Årsmöte 2018-03-222018-03-07 20:23
Simbokslut 20172018-02-27 12:05
Kvitton-City Gross2018-02-17 12:40
Funktionärskurs2018-02-09 10:33
Säsongstart tävlingar2018-01-20 07:57
Teknik träning 2018-01-04 20:31
15 minuter innan2018-01-01 14:45
Styrelsen informerar2017-12-21 06:31
EM Köpenhamn2017-12-18 05:09
EM DAG 32017-12-16 08:42
EM uppdatering # 22017-12-14 06:14
Sim a Lund pass 42017-12-10 20:50
Pass 3 Sim á Lund2017-12-10 12:28
Lucia 20172017-12-02 22:27
Funktionärskurs 27/112017-11-22 18:29
Utbildningsdag2017-11-18 16:59
Medlemsmöte 23 november2017-11-10 09:32
Tritons Lucia 2017!2017-11-09 21:33
Magda EM-Simmare2017-11-04 18:48
Styrelseinformation2017-11-03 16:44
Nyhetssvejp.....2017-09-19 13:32
SUM-SIM Läger 20172017-09-14 15:35
Inbjudan U-GP 12017-09-06 23:00
Terminsstart ht-172017-08-23 15:01
Bokning av simskola 2017-08-21 18:53
Kvitton-City Gross2017-08-18 16:34
Verksamhetschef sökes2017-07-12 14:00
Styrelseinfo 2017-07-112017-07-11 11:37
Level 6 - Camp Ven2017-07-06 11:26
Glad midsommar2017-06-22 08:17
NYHET - Supportertröja2017-06-20 14:41
Master i Rostock2017-06-13 11:16
Esberg - Dagen efter...2017-05-31 15:53
Esbjerg avresedag2017-05-25 11:57
Ystad Grand Prix 12017-05-01 07:50
Sammanställning TS vt172017-04-27 09:45
Simskoleavslutning2017-04-24 06:59
Helgen i bilder2017-04-23 11:35
Vellinge Easter Race 2017-04-17 19:41
Protokoll - Årsmöte2017-03-30 16:47
Seriesim omgång 42017-03-29 15:08
Nyhetssvejpet...vecka 122017-03-21 15:35
Årsmöte2017-03-17 10:29
UNGDOMS-GP Sjöbo2017-03-12 11:43
UTMÄRKELSE - Guldmedalj2017-03-10 13:12
Referat Dronksim2017-02-16 12:49
Referat UGP2017-02-10 10:19
Nyhetssvejpet.....2017-02-01 17:18
Kvitton-City Gross2017-01-30 10:58
Nyhetssvejpet...2017-01-26 14:00
SERIESIM - Resultat2017-01-20 11:30
Nyhetsinfo2017-01-18 17:03
MASTEREXAMEN!2017-01-12 15:50
Annorlunda träningspass2017-01-11 17:09
GEMENSAM KICK-OFF 5 MARS2017-01-04 14:43
BOKNING AV SIMSKOLOR2016-12-27 11:51
GOD JUL2016-12-23 12:18
Simallskånskan 2016 2016-12-23 01:00
Bokningsstart vt-172016-12-14 00:03
Seriesim omgång 22016-12-11 21:27
Sum-sim riks2016-12-05 17:42
Sum-Sim riks2016-12-04 10:29
Hjälp Triton ekonomiskt2016-12-03 07:57
Referat Höstsimiaden2016-11-30 13:12
Kvitton-City Gross2016-11-28 11:55
Sum-sim riksfinalister2016-11-14 13:08
Inne SM dag 52016-11-08 23:12
Inne SM dag 42016-11-07 20:56
Inne SM dag 32016-11-06 20:25
Inne SM dag 22016-11-05 21:17
Inne SM Dag 12016-11-04 21:49
Funktionärsutbildning2016-11-02 18:30
Nu är vi igång!2016-11-02 09:29
Referat UGP2016-10-31 11:07
Tritons styrelse2016-10-28 13:42
Kallelse Novembersim2016-10-28 08:42
En stolt Tritoon2016-10-26 12:35
Tritons Lucia 20162016-10-25 14:07
Styrelsen informerar2016-10-21 19:52
Styrelsen informerar2016-10-19 20:13
UGP 22-23 oktober2016-10-10 12:38
VM i Livräddning 20162016-09-19 23:14
Erbjudande Sportringen2016-09-10 21:09
Livräddnings VM2016-09-01 18:58
Poseidon Team Cup2016-08-29 21:34
Bokingsstart2016-08-22 10:47
Infomöte den 30 augusti2016-08-17 13:25
Triton i radio2016-07-20 13:00
SM/JSM dag 52016-07-11 22:23
SM/JSM dag42016-07-09 21:21
SM/JSM dag 32016-07-09 00:07
SM/JSM dag 22016-07-07 23:10
SM/JSM dag 12016-07-07
Simpodden2016-06-12 14:39
DM/JDM dag 22016-06-12 13:58
EM dag 42016-05-20 08:10
EM dag 22016-05-17 22:29
EM London, dag 12016-05-17 08:43
Biljett till SM/JSM2016-05-16 07:10
Grattis Ida!2016-04-15 12:04
Protokoll årsmötet2016-03-30 08:00
Pristagare en masse2016-03-23 21:06
Många fina foton2016-03-14 13:09
Kallelse Årsmöte 20162016-03-08 08:33
Referat Dronksim2016-02-18 09:00
Erbjudande - Sportringen2016-02-11 16:06
TYR Sprint Meet2016-02-11 15:53
Deltagarlistor2016-02-11 09:50
UGP 1 i Eslöv2016-02-03 14:12
2016-02-03 10:45
Kvitton-City Gross2016-02-01 09:20
Intressant läsning2016-01-28 09:08
Boka in 11 februari2016-01-26 06:55
Gott Nytt 2016!2015-12-31 17:28
Simallskånskans final2015-12-17 07:54
Lucia och Skins2015-12-13 19:59
Sum-Sim riks, pass 22015-12-05 13:04
Försök dag 42015-12-05 08:49
Finaldag 3 EM2015-12-04 20:48
Statistik Seriesim div 42015-12-03 13:56
Statistik Seriesim div 12015-12-03 13:40
EM dag 22015-12-03 11:30
Magda till semi på EM 2015-12-02 11:21
Swim of Hope status2015-11-30 10:51
Tack till Pågen2015-11-24 20:39
Fantastiskt Swim of Hope2015-11-17 14:29
Seriesim omgång 22015-11-11 10:42
Swim of Hope2015-11-09 20:12
Fortsatt medaljskörd2015-11-07 21:44
Swim of Hope2015-10-27 07:35
Höstlovskul2015-10-26 17:03
Allskånskan omgång 12015-10-01 21:09
Våra VM-simmare2015-09-17 08:55
Referat PTC-söndag2015-09-09 12:44
Kvitton-City Gross2015-09-08 13:16
Tävlingskalender HT-152015-09-04 12:52
Välkommen till Triton!2015-08-31 15:39
Ny säsong-nya fenor?2015-08-11 19:54
Är det VM?2015-08-09 15:25
VM dag 62015-08-07 12:28
VM dag 52015-08-06 21:07
VM i Kazan2015-08-05 20:07
VM dag 12015-08-02 21:02
Fyra medaljer dag 22015-07-02 19:01
Sum-Sim dag 52015-06-29 10:34
Sum-Sim dag 42015-06-27 19:30
Sum-Sim dag 32015-06-26 20:03
Sum-Sim dag 22015-06-25 19:58
Sum-Sim dag 12015-06-25 13:48
Triton i media2015-06-18 17:08
Lina - trippelsegrare2015-06-07 15:31
Tack för igår!2015-06-05 21:02
Minnesord - Tore Persson2015-05-27 12:28
 
Sponsorer