SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Referat UGP
2016-10-31 11:07
Ett långt referat från UGP följer... Flera fina simningar, massa pers och enormt många medaljer. Till helgen stundar Novembersim, Eslöv, och SM, Stockholm. 

Håll till godo

Lördag förmiddag

Tjejerna

Första grenen denna helg var 200 frisim för tjejerna. Flera riktigt bra simningarna med segrar i 3 av 4 ålderklasser. Gabriella Wisätter, Nina Nolén, och Madeleine Grönberg var alla på tårna och avgick med segern. Sistnämnda Madeleine var även med och simmade ett finfint 400 medley med seger som belöning med tiden 5:22.35. Siri Bokander blev två på 200 frisim med en fin tid och krigade till sig guldet på 100 bröstsim med fina 1.22.5. Hennes vapendragare Antonia Sandblom ville inte vara sämre och gjorde ett väldisponerat 200 frisim klart under pers och knep en bronspeng på 100 bröstsim. En annan som också utmärkte sig denna förmiddag var Julia Stenström. Starka simningar under hela hösten kulminerade i 3 bra lopp denna förmiddag med pers på 200 frisim och 400 medley där hon även fick guldet med sig hem. Mica Nolén, Maja Björnström, Zinna Bengtsson Nimander och Tyra Öhlin gjorde alla fyra flera bra lopp. Maja blev 2:a på 200 frisim, Tyra fick till ett praktlopp på 400 medley med silver och pers som belöning, Zinnas 100 bröstsim på 1.32.54 var riktigt bra. Micas klart bästa detta pass var 200 frisim på 2:30.5… Bra tjejer!! Tre andra som även dem stod på bra var Isabel Persson, Moa Järnegren och Nora Öhlin. Isabel gick i mål strax över 1.30 på 100 brasse, Moa var en bit under och Nora knep välförtjänt silvret med fina 1:38.18. Matilda Schmidt och Malin Pålsson var även dem i vattnet fler gånger. Matilda hade en vägvinnande stil på 200 frisim och Malin slog till med ett riktigt bra 100 bröstsim – pers och ett silver med sig hem. Sist ut bland tjejerna detta pass var de tre ynglingarna från level 3 och en från level 4. Mollie Dalengran, Julia Erkselius, Julia Nilsson och Jenny Nilsson. Alla fyra simmade ett fint 100 bröstsim på eller en bit under pers. Bra simmat tjejer! Nu stundar Novembersim för er - gooo Triton!


Killarna

Flera fina lopp och ett som stod ut lite var Oskar Skarins 800 frisim. Ett lopp han gjorde på egen hand med jämna splittar och en sluttid precis på pers. Sluttiden 9:10.47 lovar gott! Två andra som även dem gjorde finfina lopp var Nicolas Nolén och Arvid Nilsson. Nicos klart bästa detta pass var i min ögon ett starkt 100 fj med sluttid 1:03.31. Arvid bästa var hugget som stucket mellan 800 frisim och 100 fjärilsim. Båda klart under pers och det räckte till två guldpengar. Thor Grandin och Noel Persson hade båda siktet inställt på snabba lopp och så blev det för båda. Noels 100 fjärilsim var riktigt bra och Thors 800 frisim dito. Silver till Noel och guld till Thor renderade i en något tyngre väska vid hemfärd. På 100 fjärilsim i den mellersta klassen tog Triton en trippel med Joar Modigh, Gustaf Palmqvist och Felix Wetterborg. Bland de yngre killarna visade Markus Qvarford, Theo Ceplitis och Filip af Klinteberg vart skåpet ska stå på 200 bröstsim. Tre riktigt bra lopp med rejäla personliga rekord. Mackan var även snabbast i sin ålder och medaljen sken av ädlaste valör när fötterna stod högst upp på podiet. Fredrik Nilsson och Sebastian Mickelsson simmade båda 200 brasse men jag ser deras tider på 800 som något bättre. Stabila lopp och jämna varvtider lovar gott inför Sum Sim. Båda placerade sig både högst och näst högst upp på prispallen.
Tre killar återstår – Erik Boos, Samuel Kvist och Neo Palenmark. Erik gjorde ett klart godkänt 200 brasse med en stark öppning och guld som belöning. Samme gick på samma spår och krigade till sista metern. Neos 100 fjärilsim var väldisponerat och med en fin spurt på slutet blev sluttiden klart godkända 1:40.50.


Lördag eftermiddag

Killarna

6 tripplar, då vi blev 1, 2 och 3a, var ett gott tecken på god topp och bredd på detta pass. Flera fina simningar och snabba lopp. Arvid Nilsson stod ut mest detta pass med ett ruggigt snabbt 100 ryggsim. 1.07.12. Mye bra! Markus Qvarfordh, Max Alm och Neo Palenmark var alla tre återigen på hugget med bra lopp och massa leende. Max fortsätter den ingångna vägen och persar till höger och vänster. Tillsammans med denna trojka visade Jonathan Olofsson framfötter på 100 frisim. Pers med flera tioatal sekunder var riktigt bra! Thor Grandin och Fredrik Nilsson gjorde återigen stabila lopp och med tanke på att det 3 veckor till Sum Sim bådar det mycket gott! Thors 59.00 på 100 frisim var både snabbt och bra. Freddes 2.32 på 200 medley visade prov på fyra väl genomförda simsätt. Deras träningskompisar Joar Modigh och Sebastian Mickelsson ville inte vara sämre utan rev båda två lopp flera fina lopp med pers och medaljer som belöning. Kristian Miladinovic, Filip af Klinteberg och Lucas Gyllenskiöld trivdes som fisken i vattnet och förstnämndas 100 ryggsim gick inte av för hackor! Pers med nya tiden 1:15.15. Precis bakom var Noel Persson som knep bronset och sken ikapp med solen när prisutdelningarna var till ända. Gustaf Palmqvist, Felix Wetterborg och Nicolas Nolén är alla tre viktiga kuggar i laget och visade så även här. Gurras 100 ryggsim visade på gryende form, Nicolas 200 medley under 2.20 bådar mycket gott och Felix simmade återigen på eller under pers med ett fint disponerat 100 frisim. På just 100 frisim lyckades killarna inte bara med att bli topp 3 utan även topp 4. De äldsta hade Oskar Skarin, Nicolas Nolén, Erik Boos och Samuel Kvist. Mellanklassen stod Gustaf Palmqvist, Felix Wetterborg, Joar Modigh och Sebastian Mickelsson för samma prestation. Väl summet mina vänner!

 

Tjejerna

Amanda Granborg, Madeleine Grönberg och Thea Lindström tog trippeln på 200 ryggsim. Så gjorde även Malin Pålsson, Matilda Schmidt och Julia Stenstöm på 400 frisim. Riktigt kul när flera simmare får ta emot publiken jubel efter fina lopp! Nina Nolén och Amalia Degler valde som de förstnämnda 200 ryggsim som topp och både åkte hem med fina tider och medaljer i bagaget. Gabrella Wivsätter, Maja Blomliden och Tyra Öhlin var på G på 400 frisim. Gabbis 4:47, Majas 5:23 och Tyras 5:34 var alla tre riktigt bra och väldisponerade lopp med bra kraft loppet igenom. Näst sist ut detta knappt 1.5 h långa eftermiddagspass var Nora Öhlin som återigen fick bestiga prispallen efter ett fint 400 frisim. En bronspeng med sig hem som ökar på den redan betydliga medaljskörden. Som avslutning nämner vi det tuffa 200 fjärilsim där två tritoner tog tillfället i akt att simma snabbt. Tidigare nämnda Madeleine var precis på pers och Malin Olofsson visade att tuffhet belönas! Ett starkt lopp med bra teknik rakt igenom gav denna tuffa tjej en fin tid och ett ytterst välförtjänt silver

En lördag som innehåll flera riktigt bra lopp. 32 guld, 22 silver och 12 brons visar på bra bredd och bra topp!


Söndag förmiddag

Tritonramasan hördes högt som så många gånger för på Bråhögsbadet denna söndagsmorgon. Flera av simmarna hade snabba simningar i kroppen efter gårdagens resultat och visade samma härliga inställning under förmiddagen.

Tävlingen sprakade igång med distansen 200 frisim med 12 tritoner bakom startpallarna.

Först ut  simmade Noel Persson, Filip af Klinteberg och  Markus Qvarfordh. Noel och Filip persade efter en bra simmad 200:ing med 5 respektive 4 sekunder. Markus simmade även han bra och visade som alltid på en härlig inställning.

Bra insats av Filip och Markus på 100 bröstsim med!

Andra heatet fann vi 3 nya tritoner och nya pers. Fredrik Nilsson med ett pers på 4 sekunder, Arvid Nilsson persade med 6 och Sebastian Mickelsson med en nya bra tid strax över sitt pers.

Fredrik var den enda simmaren som ställde upp på 400 medley! Pers redan vid 100 meter på fjärilsim bäddade för ett kanoninsats! Grymt!

Sebbe simmade även 100 bröstsim med en sina snabbaste lopp på distansen.

 

Det sista heatet var laddat med enbart tritoner och grabbar som väl känner varandra. Alla simningar räckte inte till pers men flera medaljer fördelades efteråt. Men bra simningar av Thor Grandin, Samuel Kvist, Oskar Skarin, Nicolas Nolén, Felix Wetterborg och Joar Modigh.

Felix och Samuel simmade även 100 bröstsim men tyvärr fick grabbarna inte till loppen.

Gabriella Wivsätter- Simmade hem 2 nya guld på distanserna 100 fjärilsim och 200 bröstsim.

Maja Björnström-  Maja simmade första gången distansen 100 meter fjärilsim och det gjorde Maja KANON! 

Mathilda Schmidt- Satte handen i mål på 100 fjäril och det med 2 sekunders pers!

Tyra Öhlin-  Ett pers på 100 meter fjäril med över 7 sekunder var jättebra. Tyra simmade också  800 fritt och persade lite ”smått” även där med 24 sekunder.

Maja Blomliden- ”Blomma” som smeknamnet är i L5 slog sitt pers i långbana med 23 sekunder på 100 meter fjärilsim! Superduper!

Siri Bokander- Efter en mycket bra simning på 100 meter fjärilsim är det skönt att få det bekräftat med ett pers. Klockan stannar på 1.18.33 och det är ett pers cirka 4 sekunder!

Malin Pålsson- Som så många andra tritoner denna dagen fick även Malin persa. Nästa 4 sekunders pers med nya tiden 1.15.90!

Antonia Sandblom- En jättebra simningen av Antonia som inte hon heller har någonsin simmat så fort på 100 fjäril. Nytt pers!

Isabel Persson- En taggad Isabel gör en kanonsimning som resulterade i ett nytt pers. Nya tiden blev 1.25.87 med flera sekunders marginal från sitt gamla pers.

Felicia Jartelius- Felicia fick tyvärr inte till dagens enda lopp. Laddar om!

Wilma Olsson- Wilma knaprar in 10-del efter 10-del och arbetar sig neråt. En stabil insats med knappa halvsekundens pers på 100 fjäril. Guldmedalj! Vilma var även i på 1500 frisim och lade till några sekunder på ”perssamlingen” och en ny medalj!

Theo Ceplitis- En bra simning strax över pers för Theo denna morgon på 100 bröstsim.

Erik Boos- En stabil insats på 100 bröstsim och en guldmedalj runt halsen.

Julia Stenström- 3 sekunders pers på 200 bröstsim belönades med en guldmedalj! Julia laddade om belönades med en silvermedalj efter 49 sekunders pers 800 fritt.

Moa Järnegren- Ett bra disponerat lopp med lite krafter kvar mot slutet och ett nytt pers på 200 bröst med 3 sekunder!

Amalia Degler- Åkte hem med 2 guldmedaljer och ett 19 sekunders pers på 800 fritt! Bra simmat Amalia!

Malin Olofsson- Första gången Malin simmade 1500 frisim. Kontrollerad och samlad under alla 60 längder med en kanontid som blev 23.32.73! Guldmedalj!

Nina Nolén-  Även denna tjej testade på en ny distans. 800 frisim simmades jättebra och erövrade ett guld!

Madeleine Grönberg- Det gick snabbt på 800 frisim för våran Madde. 16 stycken 50:or med snittsplittar på 35,85 var det man kallar en stabil insats! Superduper Madde!


Söndag eftermiddag

Eftermiddagen började med 200 fjäril för våra killar. Det fanns en som ställde upp i denna gren och det var Joar Modigh. Joar gjorde ett strålande lopp och gick i mål på tiden 2.37.34 som var ett nytt pers med nästan sex sekunder!

Det följdes upp av 200 medley för flickorna. Många av tjejerna gjorde bra ifrån sig. Amanda Pålsson kom dit för att simma just detta och slog nytt pers med fyra sekunder. Isa Ståhl simmade 200 medley för första gången och gick i mål på tiden 3.20.99. Nina Nolén gjorde nytt pers med dryga sekunden och kom med tiden 2.34.27 överst på prispallen. Matilda Schmidt, Emma Ramic, Maja Björnström och Karin Björkman simmade alla i mål på ett nytt pers och startade upp eftermiddagen lysande. Wilma Ohlsson gjorde ett bra lopp som gav Wilma en bronsmedalj. Bra jobbat av samtliga!

Gabriella Wivsätter gjorde också nytt pers på 200 medley och kom dessutom hem med 3 guld.

Kompisarna Tyra Öhlin och Maja Blomliden simmade samtliga tre sträckor under eftermiddagen och gjorde nya pers i alla grenarna. En lyckad eftermiddag för båda.

Julia Stenström låg på topp och gjorde fyra sekunders pers på 100 frisim som gav henne sitt andra brons för eftermiddagen.

Thor Grandin, Felix Wetterborg och Fredrik Nilsson simmade alla 400 frisim på ett nytt pers med flera sekunder. Även Oskar skanin, Arvid Nilsson och Nicolas Nolén ställde upp på 400 frisim och samtliga killar kom hem med en medalj för sina prestationer.

Victor Borg testa 400 frisim för första gången och gick i mål på tiden 5.59.84.

Filip af Klinteberg simmade både 400 frisim och 200 ryggsim och slog pers på båda distanserna.

Sebastian Mickelsson bad om att bli efteranmäld på 200 ryggsim och visade att det var värt det. Sebastian gjorde ett nytt pers och fick en silvermedalj för sin insats. Även funktionärerna blev glada när han tackade ödmjukt för att han fick efteranmälas.

Även Noel Persson simmade 200 ryggsim. Noel fick en silvermedalj och ett nytt pers med sig hem.

Nellie Siöland, Jenny Nilsson, Ida Jeppsson, Ebba Ringström och Mica Nolén simmade alla både 100 ryggsim och 100 frisim. Samtliga tjejer kom hem med nytt pers på 100 meter frisim.

Thea Lindström simmade också både 100 ryggsim och 100 frisim och kom hem med två guldmedaljer för sina bedrifter.

Nora Öhlin slog nytt pers på 100 ryggsim med 4 sekunder med tiden 1.29.65 och kom hem med en silvermedalj. Även Isabel Persson simmade ett bra lopp på 100 ryggsim och om hem med ett nytt pers på två sekunder.

Malin Pålsson visade att hon var på hugget på 100 sträckorna. Malin gjorde precis som hon sa hon skulle göra och körde hårt från start. Det resulterade till nytt pers i både 100 ryggsim och 100 frisim.

Siri Bokander, Antonia Sandblom och Amalia Degler simmade alla sträckorna under eftermiddagen och gjorde detta bra. Trots kort vila mellan grenarna kämpade tjejerna på och gjorde strålande tider.

 

 


Nyhetsarkiv
Föreläsning 21/9 20232023-09-08 09:54
CityGross kvitton2023-06-21 19:24
Styrelsen informerar2023-06-04 17:36
Tritondagen 6/6 20232023-05-16 11:53
Tritondagen 6/6 20232023-05-10 16:24
Beslut från Styrelsen 2023-04-24 09:03
2023-03-02 08:39
SimborgarRally 20232022-12-22 10:05
Triton X-mas meet 20222022-12-17 13:54
Anmälan till Period 22022-11-17 12:40
Sparbanksstiftelsen Finn2022-11-09 15:29
Citygross kvitton2022-08-08 10:51
Glad midsommar2022-06-23 20:26
Styrelsen informerar!2022-06-22 09:52
Sommarverksamhet 20222022-05-05 11:48
Sommarsimskola2022-05-03 08:51
2022-04-27 09:00
Insamling för Ukraina2022-03-28 17:02
Rotary i Staffanstorp2022-03-10 17:07
Årsmöte SK Triton 31/32022-03-07 11:06
Digital föreläsning2022-03-03 12:37
Dronksim 20222022-01-29 17:36
Dronksim inställt 20222022-01-12 14:55
Simborgarrally 1/12021-12-28 21:53
God Jul2021-12-23 17:15
Simborgarrally 1/1 20222021-12-15 10:30
Sum-Sim riks pass 52021-12-12 19:05
Sum-SIm riks pass 32021-12-11 20:13
Crafoordska stiftelsen2021-12-02 09:21
Sim á Lund 27-28/11 2021-11-28 22:16
SM/JSM DAG 4-52021-11-28 17:18
SM/JSM DAG 32021-11-26 11:46
SM/JSM Dag 22021-11-25 14:38
SM/JSM DAG 12021-11-24 14:07
Ystad Grand Prix2021-10-31 18:15
DM Rapport dag 22021-10-24 19:23
DM Rapport dag 12021-10-23 20:55
Recept på bullar2021-09-13 15:07
City Gross2021-09-08 11:00
Master och vuxencrawl2021-09-06 16:49
Tävlingar 20222021-08-28 09:26
Nya tält2021-05-26 16:58
Startpallar utomhus2021-05-22 10:52
Stipendium2021-05-17 19:24
Sommarsimskola 20212021-04-06 10:45
Årsmöte i SK Triton 2021-03-09 18:37
Forsatt stängt2021-01-27 11:00
Renovering och fix2021-01-26 15:08
Tritonutmaningen2020-12-18 06:09
Simborgarmärket 20212020-12-01 09:46
Sum-Sim Riks inställt2020-11-02 11:43
Inställda arrangemang2020-10-29 17:45
Sum-Sim region2020-10-29 14:48
DM i simning Ängelholm2020-10-17 18:44
Sommarsimskola 20202020-05-15 20:34
Länken till anmälan2020-05-08 09:20
Idag är badet stängt2020-03-12 14:33
GP och UGP2020-03-08 20:22
Årsmöte SK Triton 26/32020-03-03 12:46
Vecka 9 och vecka 102020-03-01 21:18
Skins och Lucia 20192019-12-17 08:34
Dronksim 25-26/1 20202019-12-05 20:25
SM / JSM dag 52019-11-17 12:13
SM / JSM dag 42019-11-16 11:55
SM/JSM DAG 32019-11-15 10:46
SM / JSM dag 22019-11-14 11:51
SM/ JSM DAG 12019-11-13 12:37
Sum-Sim region dag 22019-11-10 20:54
Staffanstorpscupen 20192019-11-10 15:03
Nytt samarbete2019-10-25 16:55
Samarbete2019-08-29 21:36
Esbjerg 31/5-2/62019-05-28 10:17
Intensivsimskola i Maj.2019-03-27 15:01
Simborgarrally2018-12-31 11:14
Lucia och Skins 20182018-12-18 09:32
Sum-Sim riks 20182018-12-14 19:47
Styrelseinfo 2018-11-132018-11-13 12:07
Staffanscupen 20182018-11-09 21:30
Nyårslöfte 20192018-10-31 20:18
Sparbanken2018-10-17 16:05
Kvitton-City Gross2018-08-16 17:45
Styrelseinfo 2018-06-272018-06-27 13:44
Tritondagen 20182018-06-06 15:59
Tritondagen 6:juni2018-06-03 20:59
Sparbanken Skåne2018-05-22 13:12
Styrelsen informerar 2018-05-15 09:33
Tritondagen den 6 juni2018-04-30 10:45
Sparbanksstiftelsen 20182018-04-16 12:41
Årsmötesprotokoll 20182018-04-12 14:26
Info nya badhuset2018-04-09 13:41
21 snabba om Triton 2018-03-27 12:27
Årsmöte 2018-03-222018-03-07 20:23
Simbokslut 20172018-02-27 12:05
Kvitton-City Gross2018-02-17 12:40
Funktionärskurs2018-02-09 10:33
Säsongstart tävlingar2018-01-20 07:57
Teknik träning 2018-01-04 20:31
15 minuter innan2018-01-01 14:45
Styrelsen informerar2017-12-21 06:31
EM Köpenhamn2017-12-18 05:09
EM DAG 32017-12-16 08:42
EM uppdatering # 22017-12-14 06:14
Sim a Lund pass 42017-12-10 20:50
Pass 3 Sim á Lund2017-12-10 12:28
Lucia 20172017-12-02 22:27
Funktionärskurs 27/112017-11-22 18:29
Utbildningsdag2017-11-18 16:59
Medlemsmöte 23 november2017-11-10 09:32
Tritons Lucia 2017!2017-11-09 21:33
Magda EM-Simmare2017-11-04 18:48
Styrelseinformation2017-11-03 16:44
Nyhetssvejp.....2017-09-19 13:32
SUM-SIM Läger 20172017-09-14 15:35
Inbjudan U-GP 12017-09-06 23:00
Terminsstart ht-172017-08-23 15:01
Bokning av simskola 2017-08-21 18:53
Kvitton-City Gross2017-08-18 16:34
Verksamhetschef sökes2017-07-12 14:00
Styrelseinfo 2017-07-112017-07-11 11:37
Level 6 - Camp Ven2017-07-06 11:26
Glad midsommar2017-06-22 08:17
NYHET - Supportertröja2017-06-20 14:41
Master i Rostock2017-06-13 11:16
Esberg - Dagen efter...2017-05-31 15:53
Esbjerg avresedag2017-05-25 11:57
Ystad Grand Prix 12017-05-01 07:50
Sammanställning TS vt172017-04-27 09:45
Simskoleavslutning2017-04-24 06:59
Helgen i bilder2017-04-23 11:35
Vellinge Easter Race 2017-04-17 19:41
Protokoll - Årsmöte2017-03-30 16:47
Seriesim omgång 42017-03-29 15:08
Nyhetssvejpet...vecka 122017-03-21 15:35
Årsmöte2017-03-17 10:29
UNGDOMS-GP Sjöbo2017-03-12 11:43
UTMÄRKELSE - Guldmedalj2017-03-10 13:12
Referat Dronksim2017-02-16 12:49
Referat UGP2017-02-10 10:19
Nyhetssvejpet.....2017-02-01 17:18
Kvitton-City Gross2017-01-30 10:58
Nyhetssvejpet...2017-01-26 14:00
SERIESIM - Resultat2017-01-20 11:30
Nyhetsinfo2017-01-18 17:03
MASTEREXAMEN!2017-01-12 15:50
Annorlunda träningspass2017-01-11 17:09
GEMENSAM KICK-OFF 5 MARS2017-01-04 14:43
BOKNING AV SIMSKOLOR2016-12-27 11:51
GOD JUL2016-12-23 12:18
Simallskånskan 2016 2016-12-23 01:00
Bokningsstart vt-172016-12-14 00:03
Seriesim omgång 22016-12-11 21:27
Sum-sim riks2016-12-05 17:42
Sum-Sim riks2016-12-04 10:29
Hjälp Triton ekonomiskt2016-12-03 07:57
Referat Höstsimiaden2016-11-30 13:12
Kvitton-City Gross2016-11-28 11:55
Sum-sim riksfinalister2016-11-14 13:08
Inne SM dag 52016-11-08 23:12
Inne SM dag 42016-11-07 20:56
Inne SM dag 32016-11-06 20:25
Inne SM dag 22016-11-05 21:17
Inne SM Dag 12016-11-04 21:49
Funktionärsutbildning2016-11-02 18:30
Nu är vi igång!2016-11-02 09:29
Referat UGP2016-10-31 11:07
Tritons styrelse2016-10-28 13:42
Kallelse Novembersim2016-10-28 08:42
En stolt Tritoon2016-10-26 12:35
Tritons Lucia 20162016-10-25 14:07
Styrelsen informerar2016-10-21 19:52
Styrelsen informerar2016-10-19 20:13
UGP 22-23 oktober2016-10-10 12:38
VM i Livräddning 20162016-09-19 23:14
Erbjudande Sportringen2016-09-10 21:09
Livräddnings VM2016-09-01 18:58
Poseidon Team Cup2016-08-29 21:34
Bokingsstart2016-08-22 10:47
Infomöte den 30 augusti2016-08-17 13:25
Triton i radio2016-07-20 13:00
SM/JSM dag 52016-07-11 22:23
SM/JSM dag42016-07-09 21:21
SM/JSM dag 32016-07-09 00:07
SM/JSM dag 22016-07-07 23:10
SM/JSM dag 12016-07-07
Simpodden2016-06-12 14:39
DM/JDM dag 22016-06-12 13:58
EM dag 42016-05-20 08:10
EM dag 22016-05-17 22:29
EM London, dag 12016-05-17 08:43
Biljett till SM/JSM2016-05-16 07:10
Grattis Ida!2016-04-15 12:04
Protokoll årsmötet2016-03-30 08:00
Pristagare en masse2016-03-23 21:06
Många fina foton2016-03-14 13:09
Kallelse Årsmöte 20162016-03-08 08:33
Referat Dronksim2016-02-18 09:00
Erbjudande - Sportringen2016-02-11 16:06
TYR Sprint Meet2016-02-11 15:53
Deltagarlistor2016-02-11 09:50
UGP 1 i Eslöv2016-02-03 14:12
2016-02-03 10:45
Kvitton-City Gross2016-02-01 09:20
Intressant läsning2016-01-28 09:08
Boka in 11 februari2016-01-26 06:55
Gott Nytt 2016!2015-12-31 17:28
Simallskånskans final2015-12-17 07:54
Lucia och Skins2015-12-13 19:59
Sum-Sim riks, pass 22015-12-05 13:04
Försök dag 42015-12-05 08:49
Finaldag 3 EM2015-12-04 20:48
Statistik Seriesim div 42015-12-03 13:56
Statistik Seriesim div 12015-12-03 13:40
EM dag 22015-12-03 11:30
Magda till semi på EM 2015-12-02 11:21
Swim of Hope status2015-11-30 10:51
Tack till Pågen2015-11-24 20:39
Fantastiskt Swim of Hope2015-11-17 14:29
Seriesim omgång 22015-11-11 10:42
Swim of Hope2015-11-09 20:12
Fortsatt medaljskörd2015-11-07 21:44
Swim of Hope2015-10-27 07:35
Höstlovskul2015-10-26 17:03
Allskånskan omgång 12015-10-01 21:09
Våra VM-simmare2015-09-17 08:55
Referat PTC-söndag2015-09-09 12:44
Kvitton-City Gross2015-09-08 13:16
Tävlingskalender HT-152015-09-04 12:52
Välkommen till Triton!2015-08-31 15:39
Ny säsong-nya fenor?2015-08-11 19:54
Är det VM?2015-08-09 15:25
VM dag 62015-08-07 12:28
VM dag 52015-08-06 21:07
VM i Kazan2015-08-05 20:07
VM dag 12015-08-02 21:02
Fyra medaljer dag 22015-07-02 19:01
Sum-Sim dag 52015-06-29 10:34
Sum-Sim dag 42015-06-27 19:30
Sum-Sim dag 32015-06-26 20:03
Sum-Sim dag 22015-06-25 19:58
Sum-Sim dag 12015-06-25 13:48
Triton i media2015-06-18 17:08
Lina - trippelsegrare2015-06-07 15:31
Tack för igår!2015-06-05 21:02
Minnesord - Tore Persson2015-05-27 12:28
 
Sponsorer