SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Referat Novembersim 5-6/11
2016-11-09 09:12

Den gångna helgen har det simmats fort i både Stockholm oh Eslöv. På Karlsrobadet stod Eslövs SS som värd för den månadsbetonade tävlingen Novembersim och Triton hade ett starkt startfält med sig. 11 andra klubbar var med och vi gick segrande ur slutstriden och erhåller en prischeck á 3000 kr! Vem var då med om denna bragd? Här under följer referatet gjort av tränarna på plats...


Lördag FM - Killarna

 

Killarnas första gren för denna långa men oerhört roliga tävlingshelg var 50 meter bröstsim, där vi som var på plats fick se många mycket fina simningar med många slagna personliga rekord samt tre pallplatser. Guld till Alfred Sternerup, silver till Fredrick Nilsson och brons till Erik Boos. Dagens andra gren var 100 frisim som följde samma mönster som vi såg på 50 bröstsim, det vill säga mängder med personliga rekord. Men för en person vet jag att det nyslagna personliga rekordet betyder lite mer än det brukar, för gränsen som bröts är speciell.  Stort grattis Sebastian Mickelsson till det nya personliga rekordet av 59,77 och jag lovar att du kommer komma ihåg den dagen en lång tid framöver! På pallen för triton i denna gren var följande: Samuel Kvist guld, Joar Modigh brons, Fredrik Nilsson silver och Alfred Sternerup brons.  På förmiddagen hade vi två lag anmälda på förhand och som båda presterade väldigt bra och visade på sann laganda.  Passet avslutades med den väldigt speciella distansen 200 fjärilsim där vi hade en simmare i vattnet. Nicolas Nolén som gått hela förmiddagen och väntat och laddat för att få en bra avstämning inför nästkommande veckas Sum Sim region, simmade ett väldigt bra och jämt lopp som både vi som tränare på plats och Nicolas själv var oerhört nöjda med.  Som resulterade i ett guld och ett bra avslut på en bra förmiddag i simhallen.

 

Lördag EM - Killarna

Eftermiddagen började med 50 meter frisim, en gren som alltid är omtyckt och denna tävling var inget undantag. Många simmare hoppade i vattnet och många tog sig upp stolta och glada med nya personliga rekord satta och gav oss tränare en fingervisning om att det skulle bli en bra eftermiddag.  På pallen: Nicolas Nolén silver, Thor Grandin guld och Albin Nyholm guld. Därefter följde 100 fjärilsim en gren som för vissa var helt ny men en där alla verkligen kämpade och lyckades väldigt bra. Även i denna gren placerade sig Tritonerna högt upp med guld till: Nicolas Nolén, Thor Grandin och Albin Nyholm, silver till Joar Modigh och brons till Arvid Nilsson. På 200 ryggsim såg vi nio stycken triton simmare i vattnet som alla gjorde det bra och gav Nicolas och Thor ett guld respektive brons till att ta med hem. Dagen avslutades med lagkapp över fyra gånger 100 medley där vi hade tre stycken tritonlag i vattnet. Alla tre lagen kämpade i den tuffa konkurrensen och efter en lång och tuff tävlingsdag fortfarande visade vad sann triton- och kämparanda är. För detta belönades vårt förstalag med en fin andraplats och lag två och tre med en femte respektive åttonde plats och detta markerade faktiskt slutet på en lång och väldigt rolig dag. Där vi som var på plats fick följa spännande tävlingsdag fortfarande visade vad sann triton- och kämparanda är. För detta belönades vårt förstalag med en fin andraplats och lag två och tre med en femte respektive åttonde plats och detta markerade faktiskt slutet på en lång och väldigt rolig dag. Där vi som var på plats fick följa spännande tävlingar med många slagna personliga rekord, priser och det viktigaste – glada simmare

 

Novembersim tjejer lördag

24 tjejer under lördagen:

 

Julia Nilsson- Tre stycken individuella starter på lördagen sammanfattas med 3 bra simningar, 2 pers och mycket nära prispallen vid tillfällena. Bäst var nog ändå 100 frisim med 4 sekunders pers med nya tiden 1,24,37.

 

Juni Davidsson- Lite nervös som vi alla känner inför tävling, men genomför 2 jättefina simningar. Tyvärr inga personbästa denna dag.

 

Rebecka Strand- Tritons till dagens yngsta simmare(08:a) hade sitt bästa lopp på 50 frisim ett nytt fint personbästa. 

 

Ida Jeppsson- Träning ger resultat och personbästa på alla distanser. Samt debut på 100 meter fjärilsim med en kompatibel insats och sluttid på 1,42,78. Simmade ryggsim i bronslaget på 4x50 medley.

 

Maja Björnström- En ung dam med en massa speed i kroppen och visade det under lördagen. Flera bra simningar där det är värt att lyfta att Maja snart är under 1,10,00 på 100 frisim. Bara 83/100 ifrån med sitt nya personbästa. Simmade bröstsim i silverlaget på 4x50 medley. Nära under 40.00 för Maja(05:a) på sin sträcka med tiden 40,01.

 

Amanda Pålsson- Stod upp bra i åldersklassen mot ett år äldre. Prickade sin personbästatid exakt på 50 bröstsim. Simmade även fjärilsim i silverlaget på 4x50 medley

 

Lina Plantin- Var en bra bit under personbästa på både 50 bröst och 100 frisim. En lyckad lördag med andra ord.

 

Nina Nolén- Den mellersta syrran i gänget Noléns gjorde 3 individuella starter men lördagen resulterade  tyvärr inte i några personbästa. Laddade batterierna inför söndagen!

 

Thea Lindström- Även om simningen inte denna dagen räckte till nya bästa tider åker Thea hem och laddade om inför söndagen med 1 guld-och bronsmedalj runt halsen. 

 

Cornelia Forsgren- Precis hemkommen från Londons shoppingsutbud och simmar 6 grenar under lördagen. Strongt! Fick ett silver med sig hem efter lagkappen på 4x100 medley.

 

Julia Stenström- En av simmarna som legat sjuka i dagarna innan. Orkade inte de ”längre” sträckorna. Dock ett personbästa på 50 frisim, 34.80! Nice!

 

Mica Nolén- Den yngsta av 3 Noléns på plats. Mica tränar som många andra alltid jääättebra! Syns på tävlingarna med flera pers. Lite islossning på 100 frisim(brons) med 1,08,31 och 6 sekunders pers på 100 ”fjärs”! I silverlaget på 4x50 medley simmade Mica ryggsim. 

 

Tyra Öhlin- En av Micas vapendragare på träningarna är Tyra. Svårt att välja ut det bästa av så många bra simningar. Men om Coachen ska välja ut en så är det 50 fjäril i bronslaget med tiden 36,46. Eller guldloppet på 200 ryggsim med mer än en handfull sekunders pers.

 

Nora Öhlin- Storasyster till lillasyster och fick inte till lördagens 2 lopp. Dock gick det desto bättre för Nora under söndagens 50 rygg med nytt pers.

 

Isabel Persson- Är det en ny brössimsfantom? Härlig tid på 50 bröstsim med 41,99! Bästa loppet var kanske ändå 50 meter frisim i silverlaget med tiden 32,72!

 

Nellie Siöland- Först nytt personbästa på 50 bröst individuellt. Men inte var Nellie nöjd där inte, utan simmar ytterligare 1,37 sekunder snabbare i bronslaget på 4x50 medley.

 

Mollie Dalengran- Försätter att utvecklas med stora tag! Jättekul att se! Bästa loppet för Mollie var 100 frisim med många sekunders pers!

 

Frida Elofsson- Fridas bästa lopp var enkelt att utse. När man simmar 14 sekunder under sitt tidigare bästa lopp på 100 frisim applåderar man. Grym simning!

 

Saga Rausek Nielsen- Ett stort pers först på 50 bröstsim och sedan en ny milstolpe nådd när Saga simmade 100 frisim för första gången!

 

Antonia Sandblom- Det blev en bra bröstsimsdag för Antonia. Först silver på 50 bröstsim och sedan brons på 4x100 medley där Antonia hade bröststräckan.

 

Emilia Wendel- Svårt när man inte har ett ”uppvärmingslopp” i kroppen. Men en bra simning för lördagens enda lopp för Emilia på 50 frisim. Mycket nära sitt personbästa.

 

Malin Pålsson- En annan tjej som har varit sjuk under hösten och nära inpå. Klokt beslut att välja bort några distanser för att orka de andra. Pers på 50 frisim och närmar sig under 30,00 gränsen!


Matilda Schmidt- En eftermiddagssimmare med 2 kanonlopp. Ett mastodontkliv på både 50 och 100 frisim, med 2,4 respektive 3,17 i perstid på distanserna. 


Gabriella Wivsätter- Våran Gabbi med en stabil lördagsinsats! Sammanfattar eftermiddagen med 2 individuella lopp på 50 frisimàpers och 200 ryggàSTORT pers! Silver på båda loppen och brons på 4x100 medley.

 

 

 

Söndag - Flickor

Under söndagen hade vi två flickor i den yngsta åldersklassen 10 år och yngre. Emilia Wendel och Rebecka Strand simmade båda 50 meter ryggsim och gjorde detta mycket fint. Emilia drog dessutom till med ett pers på cirka en sekund.  

I ålderskladden 11-12 år hade vi lite fler tjejer på plats. Saga Rausek Nielsen  simmade sin första och enda gren direkt på morgonen som var 50 ryggsim. Saga gick i mål på tiden 49.58 och gjorde ett nytt pers med drygt sex sekunder.

Jenny Nilsson ställde upp i både 50 ryggsim och 50 fjäril. Jenny lyckades bra i båda loppen och gjorde totalt cirka 10 sekunders pers denna dag. Även Lina Plantin gjorde ett lysande lopp på 50 fjäril där hon gick i mål på tiden 39.70 som var ett nytt pers med tre sekunder.  

Tyra Öhlin hade en full dag med fem individuella lopp där hon kom hem med tre nya pers. Tyras bästa lopp var 50 ryggsim där hon gick i mål med tiden 37.90. Kompisen Isabel Persson hade också många lopp under dagen. Isabel simmade fyra individuella lopp och kom hem med fyra nya pers och en bronsmedalj. En riktig fullträff för Isabel.

Mollie Dalengran och Amanda Pålsson simmade båda två bra lopp på sina 100 meter bröstsim. Mollie gick i mål på tiden 1.49.97 och Amanda på tiden 1.40.44. Bra tider och bra lopp. Snyggt simmar tjejer!

Zinna Bengtsson Nimander dök upp under eftermiddagen och visade var skåpet skulle stå på 200 bröstsim. Zinna gick i mål på tiden 3.18.63 och gjorde ett nytt pers med åtta sekunder och fick ett brons för sin prestation.

Mica Nolén och Maja Blomliden var två tjejer som kom hem med vars tre medaljer. Mica med två silver och ett brons och Maja fick två brons och ett silver. Maja slog dessutom till med tre nya pers av fyra simmade grenar.

I nästa åldersklass som var flickor 13-14 år hade vi sex flickor på plats under dagen.

Antonia Sandblom börjar dagen med sitt bästa lopp på 50 ryggsim. Antonia gick i mål på tiden 36.15 som var ett nytt pers med två sekunder. Antonia fick även en bronsmedalj för sin insats.

Matilda Schmidt och Malin Pålsson simmade båda tre lopp under dagen. Båda tjejerna låg strax över pers på alla sina lopp och kom hem med tre bra simningar. Malin kom även hem med en bronsmedalj för sitt 50 fjäril. Även kompisen Julia Stenström kom hem med många fina lopp i bagaget och gjorde ett nytt pers på 50 fjäril med drygt en sekund.

Siri Bokander simmade fyra lopp under dagen och gjorde enligt mig sitt bästa lopp på 100 bröstsim. Siri gjorde ett nytt pers med två sekunder och kom under 1.20 för första gången. Siri gick i mål på tiden 1.19.97 och fick ett silver för detta.

Gabriella Wivsätter simmade fyra lopp under dagen och kom hem med fyra medaljer. Två guld och två silver. Dessutom gjorde Gabriella två nya pers. Ett i 50 ryggsim och ett i 200 frisim. En bra dag för Gabriella.

I ålderklassen 15-16 år hade vi tre tjejer på plats. Nora Öhlin, Thea Lindström och Cornelia Forsgren. Nora gjorde ett strålande lopp på 50 ryggsim där hon gick i mål på tiden 42.48 som var ett nytt pers för Nora. Även Cornelia gjorde ett bra lopp på 50 ryggsim där hon gick i mål på tiden 34.27 och fick ett silver för detta. Thea simmade 100 ryggsim på tiden 1.15.07 och hamnade då överst på pallen.

 

Både förmiddagen och eftermiddagen avslutades med lagkapper. Under förmiddagen simmade de äldre flickorna lagkapp. Lag 1 bestod av Gabriella Wivsätter (1.04.81), Thea Lindström (1.02.94), Cornelia Forsgren (1.05.67) och Antonia Sandblom (1.05.91). Tjejerna simmade i mål på tiden 4.19.33 och det tog dem överst på pallen. Lag 2 bestod av Siri Bokander (1.04.52), Malin Pålsson (1.09.99), Julia Stenström (1.16.31) och Nora Öhlin (1.16.43). Tjejerna gick i mål på tiden 4.47.25. Bra simmat!

På eftermiddagen var de dags för de yngre flickorna att simma lagkapp. Lag ett bestod av Mica Nolén (31.63), Maja Blomliden (31.49), Zinna Bengtsson Nimander (34.70) och Tyra Öhlin (31.81). Laget gick i mål på tiden 2.09.63 och fick en silvermedalj för det. Lag 2 bestod av Isabel Persson (31.67), Amanda Pålsson (35.40), Jenny Nilsson (40.53) och Lina Plantin (35.19). Laget gick i mål på tiden 2.22.79.

 

En utomordentlig dag för våra tjejer som gjorde många fina lopp!

 Söndag - Killar

Regnet hällde ner och temperaturen ute var allt annat än inbjudande. Därför verkade den ljumna miljön i simhallen på 29 grader celcius som en skänk från fläktarna. Skönt att inte behöva frysa både inne och ute…

Inför söndagen var poängställningen till HS fördel med drygt 30 poäng. Något som vi skulle se till att göra sak av…

 

Leo Marcussen Madsen var först ut på 50 ryggsim och simmade både stilrent och vägvinnande. I mål på nästa 10 sekunders pers satte han ribban för dagen.
Albin Nyholm ville inte vara sämre utan slog även han till med ett fint pers på samma sträcka Hans 100 bröstsim gick inte heller av för hackor och med ett lika stort pers om Leo hade på ryggsimmet slog han bestämt händerna först i mål alla. Guld och en leende påg…

Filip af Klinteberg hade sin vana trogen en gedigen helg i vattnet med flera bra lopp. Flera pers och träningen går spikrakt framåt. Hans finns 100 bröstsim sitter fortfarande kvar på näthinnan. Victor Borg och Max Alm hade både en framgångsrik helg och deras fina ryggsim får stå om modell för resten av helgen. Pers på både och riktigt fina lopp rakt igenom. Markus Qvarfordh var efter några dagars ledigt rejält på tårna. Lopp efter lopp med bra tider och fin teknik. Hans 100 bröstsim under 1.30 för första gången var en riktig höjdare.

Linus Forsgren och Sebastian Mickelsson var både flitiga att blöta ner sina kläder under helgen. Linus såg stark ut och åter på pers-stigen, hans 200 frisim var en fröjd för ögat. Sebbe som dagen innan för första gången gick under minuten fortsatte sitt ingångna spår med flera bra prestationer.
Arvid Nilsson ser även han stark ut inför kommande helg och visade vid flera tillfällen att simningen verkligen stämmer hand guld på bland annat 50 ryggsim var power från första till sista arm och bentag.

Kaspers Marcussen Madsen och Alexander Persson såg till att göra arbetet kortare än någonsin på 100 bröstsim. Både med fina pers med sig hem.

 

Erik Boos var på krigsstigen under bröstsimmet och fick till ett klart godkänt lopp. Med lite mer kontinuerlig träning kommer pers börja hagla för denna duktiga simmare.

 

Sebastian Strand dök upp som en kanin ut hattn på eftermddagen och krigade till sig ett fint nytt pers på 50 fjärilsim. 3 sekunder snabbare än förr lovar gott! Två av våra yngre killarna dök även de upp på eftermiddagen. Två fina lopp på 100 ryggsim och hem med mycket erfarenhet har nu Sam Bengtsson Nimander och Jonatan Wikström satt sitt avtryck i novembersimmets historieböcker.

 

Sist ut bland killarna är Fredrik Nilsson som under hösten tagit ett stort steg fram och visade att man trots flera lopp i kroppen kan plocka ut det lilla extra när det behövs. Fredde gjorde fina lopp på 100 bröstsim och 200 frisim. Dock står hans 100 frisim ut lite extra när han på förstasträckan i killarnas lagkapp slog till med 25:orna 13.6, 15.2, 15.7, 15.3. Ingen andning sista 5 meterna och en sluttid på 59.97. Några bestämda slag i vattnet för att förstärka prestationer och ett stort leende summerar hans helg väl! Med i laget var Erik B, Arvid N och Sebastian M. Alla simmade bra och alla låg inom 2/10 från varandra. Silverpeng som belöning. På eftermiddagen var det dags för det yngre gardet och Markus Q, Kasper M M, Victor B och Sebastian S krigade som aldrig förr. En sluttid på 2.21.5 och en silverpeng att dela på. GOTT!!!

 

Just att bevittna dessa duktiga simmare som tillsammans lyfter sig är en ynnest att få bevittna. Bra tryck i hejarramsorna, bra tryck i simningen och massa kul runt om stärker oss som både simmare och klubb. Nu blickar vi mot Sum Sim till helgen och om drygt två veckor väntar Höstsimiaden.

 

Vid pennan Rasmus, Henke, Elin och Jonas

 

 


Nyhetsarkiv
Årsmöte SK Triton 20242024-02-10 14:10
Citygross kvitton2024-01-17 16:19
Simborgarrally 20242023-12-28 12:35
Föreläsning 21/9 20232023-09-08 09:54
CityGross kvitton2023-06-21 19:24
Styrelsen informerar2023-06-04 17:36
Tritondagen 6/6 20232023-05-16 11:53
Tritondagen 6/6 20232023-05-10 16:24
Beslut från Styrelsen 2023-04-24 09:03
2023-03-02 08:39
SimborgarRally 20232022-12-22 10:05
Triton X-mas meet 20222022-12-17 13:54
Anmälan till Period 22022-11-17 12:40
Sparbanksstiftelsen Finn2022-11-09 15:29
Citygross kvitton2022-08-08 10:51
Glad midsommar2022-06-23 20:26
Styrelsen informerar!2022-06-22 09:52
Sommarverksamhet 20222022-05-05 11:48
Sommarsimskola2022-05-03 08:51
2022-04-27 09:00
Insamling för Ukraina2022-03-28 17:02
Rotary i Staffanstorp2022-03-10 17:07
Årsmöte SK Triton 31/32022-03-07 11:06
Digital föreläsning2022-03-03 12:37
Dronksim 20222022-01-29 17:36
Dronksim inställt 20222022-01-12 14:55
Simborgarrally 1/12021-12-28 21:53
God Jul2021-12-23 17:15
Simborgarrally 1/1 20222021-12-15 10:30
Sum-Sim riks pass 52021-12-12 19:05
Sum-SIm riks pass 32021-12-11 20:13
Crafoordska stiftelsen2021-12-02 09:21
Sim á Lund 27-28/11 2021-11-28 22:16
SM/JSM DAG 4-52021-11-28 17:18
SM/JSM DAG 32021-11-26 11:46
SM/JSM Dag 22021-11-25 14:38
SM/JSM DAG 12021-11-24 14:07
Ystad Grand Prix2021-10-31 18:15
DM Rapport dag 22021-10-24 19:23
DM Rapport dag 12021-10-23 20:55
Recept på bullar2021-09-13 15:07
City Gross2021-09-08 11:00
Master och vuxencrawl2021-09-06 16:49
Tävlingar 20222021-08-28 09:26
Nya tält2021-05-26 16:58
Startpallar utomhus2021-05-22 10:52
Stipendium2021-05-17 19:24
Sommarsimskola 20212021-04-06 10:45
Årsmöte i SK Triton 2021-03-09 18:37
Forsatt stängt2021-01-27 11:00
Renovering och fix2021-01-26 15:08
Tritonutmaningen2020-12-18 06:09
Simborgarmärket 20212020-12-01 09:46
Sum-Sim Riks inställt2020-11-02 11:43
Inställda arrangemang2020-10-29 17:45
Sum-Sim region2020-10-29 14:48
DM i simning Ängelholm2020-10-17 18:44
Sommarsimskola 20202020-05-15 20:34
Länken till anmälan2020-05-08 09:20
Idag är badet stängt2020-03-12 14:33
GP och UGP2020-03-08 20:22
Årsmöte SK Triton 26/32020-03-03 12:46
Vecka 9 och vecka 102020-03-01 21:18
Skins och Lucia 20192019-12-17 08:34
Dronksim 25-26/1 20202019-12-05 20:25
SM / JSM dag 52019-11-17 12:13
SM / JSM dag 42019-11-16 11:55
SM/JSM DAG 32019-11-15 10:46
SM / JSM dag 22019-11-14 11:51
SM/ JSM DAG 12019-11-13 12:37
Sum-Sim region dag 22019-11-10 20:54
Staffanstorpscupen 20192019-11-10 15:03
Nytt samarbete2019-10-25 16:55
Samarbete2019-08-29 21:36
Esbjerg 31/5-2/62019-05-28 10:17
Intensivsimskola i Maj.2019-03-27 15:01
Simborgarrally2018-12-31 11:14
Lucia och Skins 20182018-12-18 09:32
Sum-Sim riks 20182018-12-14 19:47
Styrelseinfo 2018-11-132018-11-13 12:07
Staffanscupen 20182018-11-09 21:30
Nyårslöfte 20192018-10-31 20:18
Sparbanken2018-10-17 16:05
Kvitton-City Gross2018-08-16 17:45
Styrelseinfo 2018-06-272018-06-27 13:44
Tritondagen 20182018-06-06 15:59
Tritondagen 6:juni2018-06-03 20:59
Sparbanken Skåne2018-05-22 13:12
Styrelsen informerar 2018-05-15 09:33
Tritondagen den 6 juni2018-04-30 10:45
Sparbanksstiftelsen 20182018-04-16 12:41
Årsmötesprotokoll 20182018-04-12 14:26
Info nya badhuset2018-04-09 13:41
21 snabba om Triton 2018-03-27 12:27
Årsmöte 2018-03-222018-03-07 20:23
Simbokslut 20172018-02-27 12:05
Kvitton-City Gross2018-02-17 12:40
Funktionärskurs2018-02-09 10:33
Säsongstart tävlingar2018-01-20 07:57
Teknik träning 2018-01-04 20:31
15 minuter innan2018-01-01 14:45
Styrelsen informerar2017-12-21 06:31
EM Köpenhamn2017-12-18 05:09
EM DAG 32017-12-16 08:42
EM uppdatering # 22017-12-14 06:14
Sim a Lund pass 42017-12-10 20:50
Pass 3 Sim á Lund2017-12-10 12:28
Lucia 20172017-12-02 22:27
Funktionärskurs 27/112017-11-22 18:29
Utbildningsdag2017-11-18 16:59
Medlemsmöte 23 november2017-11-10 09:32
Tritons Lucia 2017!2017-11-09 21:33
Magda EM-Simmare2017-11-04 18:48
Styrelseinformation2017-11-03 16:44
Nyhetssvejp.....2017-09-19 13:32
SUM-SIM Läger 20172017-09-14 15:35
Inbjudan U-GP 12017-09-06 23:00
Terminsstart ht-172017-08-23 15:01
Bokning av simskola 2017-08-21 18:53
Kvitton-City Gross2017-08-18 16:34
Verksamhetschef sökes2017-07-12 14:00
Styrelseinfo 2017-07-112017-07-11 11:37
Level 6 - Camp Ven2017-07-06 11:26
Glad midsommar2017-06-22 08:17
NYHET - Supportertröja2017-06-20 14:41
Master i Rostock2017-06-13 11:16
Esberg - Dagen efter...2017-05-31 15:53
Esbjerg avresedag2017-05-25 11:57
Ystad Grand Prix 12017-05-01 07:50
Sammanställning TS vt172017-04-27 09:45
Simskoleavslutning2017-04-24 06:59
Helgen i bilder2017-04-23 11:35
Vellinge Easter Race 2017-04-17 19:41
Protokoll - Årsmöte2017-03-30 16:47
Seriesim omgång 42017-03-29 15:08
Nyhetssvejpet...vecka 122017-03-21 15:35
Årsmöte2017-03-17 10:29
UNGDOMS-GP Sjöbo2017-03-12 11:43
UTMÄRKELSE - Guldmedalj2017-03-10 13:12
Referat Dronksim2017-02-16 12:49
Referat UGP2017-02-10 10:19
Nyhetssvejpet.....2017-02-01 17:18
Kvitton-City Gross2017-01-30 10:58
Nyhetssvejpet...2017-01-26 14:00
SERIESIM - Resultat2017-01-20 11:30
Nyhetsinfo2017-01-18 17:03
MASTEREXAMEN!2017-01-12 15:50
Annorlunda träningspass2017-01-11 17:09
GEMENSAM KICK-OFF 5 MARS2017-01-04 14:43
BOKNING AV SIMSKOLOR2016-12-27 11:51
GOD JUL2016-12-23 12:18
Simallskånskan 2016 2016-12-23 01:00
Bokningsstart vt-172016-12-14 00:03
Seriesim omgång 22016-12-11 21:27
Sum-sim riks2016-12-05 17:42
Sum-Sim riks2016-12-04 10:29
Hjälp Triton ekonomiskt2016-12-03 07:57
Referat Höstsimiaden2016-11-30 13:12
Kvitton-City Gross2016-11-28 11:55
Sum-sim riksfinalister2016-11-14 13:08
Inne SM dag 52016-11-08 23:12
Inne SM dag 42016-11-07 20:56
Inne SM dag 32016-11-06 20:25
Inne SM dag 22016-11-05 21:17
Inne SM Dag 12016-11-04 21:49
Funktionärsutbildning2016-11-02 18:30
Nu är vi igång!2016-11-02 09:29
Referat UGP2016-10-31 11:07
Tritons styrelse2016-10-28 13:42
Kallelse Novembersim2016-10-28 08:42
En stolt Tritoon2016-10-26 12:35
Tritons Lucia 20162016-10-25 14:07
Styrelsen informerar2016-10-21 19:52
Styrelsen informerar2016-10-19 20:13
UGP 22-23 oktober2016-10-10 12:38
VM i Livräddning 20162016-09-19 23:14
Erbjudande Sportringen2016-09-10 21:09
Livräddnings VM2016-09-01 18:58
Poseidon Team Cup2016-08-29 21:34
Bokingsstart2016-08-22 10:47
Infomöte den 30 augusti2016-08-17 13:25
Triton i radio2016-07-20 13:00
SM/JSM dag 52016-07-11 22:23
SM/JSM dag42016-07-09 21:21
SM/JSM dag 32016-07-09 00:07
SM/JSM dag 22016-07-07 23:10
SM/JSM dag 12016-07-07
Simpodden2016-06-12 14:39
DM/JDM dag 22016-06-12 13:58
EM dag 42016-05-20 08:10
EM dag 22016-05-17 22:29
EM London, dag 12016-05-17 08:43
Biljett till SM/JSM2016-05-16 07:10
Grattis Ida!2016-04-15 12:04
Protokoll årsmötet2016-03-30 08:00
Pristagare en masse2016-03-23 21:06
Många fina foton2016-03-14 13:09
Kallelse Årsmöte 20162016-03-08 08:33
Referat Dronksim2016-02-18 09:00
Erbjudande - Sportringen2016-02-11 16:06
TYR Sprint Meet2016-02-11 15:53
Deltagarlistor2016-02-11 09:50
UGP 1 i Eslöv2016-02-03 14:12
2016-02-03 10:45
Kvitton-City Gross2016-02-01 09:20
Intressant läsning2016-01-28 09:08
Boka in 11 februari2016-01-26 06:55
Gott Nytt 2016!2015-12-31 17:28
Simallskånskans final2015-12-17 07:54
Lucia och Skins2015-12-13 19:59
Sum-Sim riks, pass 22015-12-05 13:04
Försök dag 42015-12-05 08:49
Finaldag 3 EM2015-12-04 20:48
Statistik Seriesim div 42015-12-03 13:56
Statistik Seriesim div 12015-12-03 13:40
EM dag 22015-12-03 11:30
Magda till semi på EM 2015-12-02 11:21
Swim of Hope status2015-11-30 10:51
Tack till Pågen2015-11-24 20:39
Fantastiskt Swim of Hope2015-11-17 14:29
Seriesim omgång 22015-11-11 10:42
Swim of Hope2015-11-09 20:12
Fortsatt medaljskörd2015-11-07 21:44
Swim of Hope2015-10-27 07:35
Höstlovskul2015-10-26 17:03
Allskånskan omgång 12015-10-01 21:09
Våra VM-simmare2015-09-17 08:55
Referat PTC-söndag2015-09-09 12:44
Kvitton-City Gross2015-09-08 13:16
Tävlingskalender HT-152015-09-04 12:52
Välkommen till Triton!2015-08-31 15:39
Ny säsong-nya fenor?2015-08-11 19:54
Är det VM?2015-08-09 15:25
VM dag 62015-08-07 12:28
VM dag 52015-08-06 21:07
VM i Kazan2015-08-05 20:07
VM dag 12015-08-02 21:02
Fyra medaljer dag 22015-07-02 19:01
Sum-Sim dag 52015-06-29 10:34
Sum-Sim dag 42015-06-27 19:30
Sum-Sim dag 32015-06-26 20:03
Sum-Sim dag 22015-06-25 19:58
Sum-Sim dag 12015-06-25 13:48
Triton i media2015-06-18 17:08
Lina - trippelsegrare2015-06-07 15:31
Tack för igår!2015-06-05 21:02
Minnesord - Tore Persson2015-05-27 12:28
 
Sponsorer